Taylor Swifti vihavaenlane pole Miley Cyrus, vaid...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: SCANPIX

Taylor Swift avalikustas ajakirjale Rolling Stone antud intervjuus, et laul «Bad Blood» räägib tema vihavaenlasest - kuulsast lauljatarist, kes üritas tema tuuri saboteerida.

Pärast artikli avaldamist on fännid tuliselt spekuleerinud, kellest jutt võis olla. Paljud mainisid Miley Cyrust, kuid enamik arvasid, et kõnealune artist on Katy Perry. Allikad kinnitasid ajakirjale Us Weekly, et viimastel on õigus - Taylor veabki vimma Katy Perryga.

Allikate sõnul kuulis Katy, et laulus «Bad Blood» on juttu temast ja seetõttu tegi ta Twitterisse salapärase postituse: «Hoidke end lambanahas Regina George'i eest...» (Regina George on tegelane filmis «Mean Girls».)

Foto: Charley Gallay/AFP

«Katy teab, et Taylori laul on temast, ja just seetõttu ta sellise lause postitaski,» ütles allikas.

Swift rääkis Rolling Stone'i intervjuus nimesid nimetamata, et tuntud lauljatar tahtis tervet tema kontserttuuri saboteerida, üritades endale palgata tema töötajad. Sellest hetkest otsustas Taylor, et nad on vaenlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles