Fännid ei jäta DiCapriot isegi vetsus rahule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio.
Leonardo DiCaprio. Foto: SCANPIX

Näitleja Leonardo DiCaprio ei saa isegi tualetti külastades rahus olla, sest hullunud fännid soovivad ka seal temaga suhelda.

Nimelt hakkasid staari austajad jalgpalli MMi ajal raputama tualetikabiini, millesse ta sisenenud oli, vahendab Digitalspy.

Juhtum leidis aset maailmakarikavõistluste veerandfinaalis, mida DiCaprio külastas tumedaid päikeseprille ja nokkmütsi kandes, lootes, et keegi teda nende tõttu ära ei tunne.

«Äkitselt hakkas kabiin kõikuma ja Leo ehmus poolsurnuks, kui kuulis vuvuzelade pininat ja oma nime karjuvaid inimesi,» kirjeldas allikas.

«Ta kartis, et kabiin kukub talle kaela ja hakkas appi karjuma. Lõpuks õnnestus Leol uks avada ja põgeneda, aga ta oli näost valge nagu oleks vaimu näinud ja nõudis, et talle selgitataks, mis juhtunud oli,» jätkas pealtnägija.

«Talle öeldi, et mõned fännid nägid ta maskeeringu läbi ja märkasid, et ta läks vetsu. Sõna levis nagu kulutuli ning nii mehed kui naised ründasid ta kabiini lootuses teda korraks näha saada,» lõpetas allikas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles