Grammi ja BRIT Awardi nominent Zoo Brazil esineb esmakordselt Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grammi ja BRIT Awardi nominent Zoo Brazil
Grammi ja BRIT Awardi nominent Zoo Brazil Foto: promo

Laupäeval, 13. septembril esineb Grammy ja BRIT Awardi nominent Zoo Brazil klubis Studio.

Zoo Brazil, tuntud ka kui John Andersson on muusikamaastikul tegutsenud juba üle 20 aasta, selle aja jooksul on ta andnud välja enam kui 160 singlit ning 8 albumit. Lisaks on ta teinud koostööd muljetavaldava hulga pop-muusika ladvikusse kuuluvate artistidega. Neist kõige enam on tunnustust leidnud lugu «The One», mis jõudis avalikkuse ette 2007 aastal ilmunud Kylie Minogue albumil «X».

2011 aastal tuli välja Zoo Brazil feat Rasmus «There is hope», mis kogus kõigest 6 kuuga YouTube’is üle 27 miljoni vaatamise, olles sellega üks tolla aasta enim vaadatud lugusid.

Tänu oma äärmiselt mitmekügsele stiilile on Zoo Brazil teinud koostööd väga erinevate artistidega. Ta on teinud remixe näiteks sellistele popp muusika tähtedele nagu Lana Del Ray, Moby ja Fatboy Slim ja underground artistidele nagu James Holden, Ian Pooley, Rex the Dog, Blaze ja Dirty Vegas.

Zoo Brazil on astunud üles sellistes klubides nagu Ministry of Sound, Space ja Pacha ning mänginud parimatel underground pidudel ja festivali üle terve maailma. Nüüd lisandub sellesse nimekirja ka Eesti ning klubi Studio.

Klubi Studio uksed avatakse kell 00.00. Pileti hind esimesel tunnil 6 eurot, hiljem 12 eurot.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles