Helen Adamson kogus koolikiusamise vastase muusikavideo jaoks isegi rohkem raha kui vaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Martin Ilustrumm

Koolikiusamise vastase muusikavideo jaoks Hooandjas hoogu palunud Helen Adamson sai ilusti projektiks raha kokku ning rohkemgi veel.

Lauljatar Helen Adamsoni koolikiusamise muusikavideo jaoks andis hoogu 155 inimest ning koguti lausa 4045 eurot 3900 eurosest eesmärgist.

«Minu uus, septembris ilmuv lugu räägib eneseusust ja selle säilitamisest. Loo videos soovime käsitleda ühte tänapäeva ühiskonna valupunkti- koolikiusamist. Videoga tahame edasi kanda sõnumit: «Ei kiusamisele!» teatab lauljatar Hooandja lehel.

«Kuna ma olen olnud koolikiusamise ohver, tean kui raske on sellega toime tulla ning mida tunneb laps, kes on koolis kaaslaste poolt tõrjutud. Seepärast panin muusikasse oma tunded ja soovin läbi muusika kuulajatele edasi anda mõtet, et iial ei tohi anda alla, kaotada eneseusku ning jätta kõrvale oma kirgi ja soove. Teistel ei tohi lasta oma eneseusku kõigutada ning panna teist arvama, et ta pole millekski võimeline. Takistuste ees ei tohi kohkuda, vaid tuleb endale kinnitada, et kui on olemas piisav soov, on alati ka võimalus, mida iganes ellu viia. Loodan, et see video toob kuulajateni ühiskonna probleemsed kohad ja aitab kiusajatel mõista valet käitumisviisi ning eelkõige aitab kiusatavatel uskuda endasse ja leida julgust ja jõudu raskest olukorrast väljapääsemiseks,» selgitab Adamson üllat eesmärki.

Muusikavideo tuleb kiusamisvastase lühifilmi stiilis ning videos põimub lahti kaks erinevat stsenaariumi lastest keda kiusatakse. Video mõte ja tipphetked on mõlema stsenaariumi lõpukaadrid, kus kiusatavad lapsed tõestavad oma potentsiaali ning vaatamata raskustele triumfeerivad võitjatena. 

Väga tubli! Jääme värsket videot ootama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles