GALERII! DJ Markus Schulz ajas klubimuusika fännid pöördesse

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeva hilisõhtul hõivasid populaarse ööklubi Factory avara tantsuruumi meeletu lõbujanuga relvastatud Schulz Army peoloomad, kellest paljud kandsid maailmakuulsa DJ Markus Schulzi möllujoovastuses näopildiga maski. Fänniarmee nimi torkas silma nii T-särkidelt kui ka melus ohtralt kerkinud plakatitelt.
Foto: Vladimir Ljadov

 

Pärast südaööd, kui tantsurahvas oli juba kuumaks köetud ja pildus higisele näole langevat juuksetukka, astus neoonvalguse pulseerides puldi taha mees, kelle pärast paljud lõbutsejad oli hüljanud selle öö unetunnid - Ameerika Ühendriikide DJ number üks, kuulsa raadiosaate "Global DJ Broadcast" juht, muusik ja produtsent Markus Schulz.

 

 
Järgnevatel tundidel väsimatu ja naerunäolise plaadikeerutaja käed kord kerkisid, kord langesid, vastavalt sellele, kas oli vaja plaadimasinatel tantsumuusikale uus lehekülg keerata või end hingetuks tantsinud mölluhingi käeviibetega tantsus väänlema ergutada. Erilised vaimustusoiged kutsus esile Markuse õlgadele tekkinud EDM Estonia sinimustvalge lipp, millesarnased lainetasid ka tantsijate käte vahel.

 

Kui fantastiline Markus Schulz oli kõrgete kraadideni kuumenenud tantsuöö muusikaline põhiroog ja magustoit, siis mölluisu aitasid väljakannatamatuks muuta tõusev täht elektroonilise tantsumuusika maailmas, latiinost tõmmu naistelemmik KhoMha ning Eesti ööklubidest maailma parimatesse lõbustuskohtadesse välja jõudnud Beat Service ehk meie oma Pärnu poiss Madis Sillamo.
 

 

Kõiki kolme laupäeval Factory tantsupõrandat peomaavärinas lainetama pannud DJ-d ühendab tihe koostöö, samuti üks eriti kuum tantsukoht ja see on Amnesia klubi Euroopa peosaarel Ibizal, kuhu Tallinnast ka edasi suunduti. Mõistagi said paadunud austajad ennast koos vinge kolmikuga mälestuseks pildile jäädvustada.

 

Markus Schulzi positiivseid läbielamisi ilmestab tema pühapäevane repliik, sest kuulsa DJ esinemine jäi ju otsaga hommikutundidesse:  "Vau! Milline üllatavalt hea show siin Eestis! Tore, et ka KhoMha ja Beat Service olid mind toetamas!" Sama meelt on suurest muusikamaailmast korraks naasnud ja kodupinnal plaate keerutanud Beat Service, kes pole EDM-i korraldatud üritusele kiidusõnade jagamisega kitsi ning kiidab ka Factory’sse kogunenud peolisi: "Endiselt on sellest õhtust meeldiv sumin sees. Olen uhke Eesti fännide üle, tore on näha nii palju kohalikke austajaid. Sügav austus EDM Estonia promootoritele!" Selliste autoriteetide rahulolu lisab lootust, et paljud teisedki kuulsad DJ-d kirjutavad tulevikus Factory oma ülitihedasse graafikusse. 

 

 

Ürituse peakorraldaja EDM Estonia promootor Tarmo Tammel loeb muusikasündmust igati kordaläinuks, sest ainuüksi Markus Schulzi siiatoomine on tema ülima populaarsuse tõttu omaette saavutus. "Kohale saabunud rahvast oli rohkem, kui me eeldasime - kõik said osa ühest parimast valgusshowst, mida iial Eesti klubides on korraldatud. Jätkame kiirelt järgmise ürituse ettevalmistustöödega ja kutsume 15. novembril Factory’sse Armin van Buureni plaadifirma Armada Music tippartistid."  Uue pommürituse piletid saabuvad müügile õige pea ning promootor soovitab silma peal hoida EDM Estonia kodulehel ja sotsiaalmeedia lehtedel.

 

Vinge pidu Factory’s koos elektroonilise tantsumuusika kuumimate pakkujate osalusel andis kahtlemata klubimuusika populaarsuse levikule Eestis ja maailmas veelgi suurema hoo sisse, sest just electron dance music on kriitikute arvates viimaste aastate tõsiseim meelelahutusplahvatus muusikamaailmas.
 
Vaata pildigaleriid!
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles