Stig kiitis Juss Haasma silmatorkavalt maitsekat stiili

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palju õnne, Juss Haasma!
Palju õnne, Juss Haasma! Foto: Martini

Suvel avapaugu saanud Martini auhinnamäng saatis Tartu kaunitari Liine Jänese  Itaaliaasse võistlema Porsche 911 eest.

Liinele ja tema saatjatele - Elu24 peatoimetaja Anu Saagimile ja näitleja Juss Haasmale sai osaks Martini glamuurne vastuvõtt ja Liinele avanes  erakordne võimalus koos kolmeteistkümne Euroopa riigi esindajaga võistelda peaauhinna Porsche 911 nimel. Üks peakohtunikest oli ka Top Gear`i kuulus Stig - Ben Collins.

Foto: Martini

Nii nagu Liinel, oli ka Juss Haasmal ning Anu Saagimil võimalus Martini glamuursel vastuvõtul kohtuda võidusõitja Ben Collinsi ehk Top Gear´ist tuttava Stigiga. Pärast Martini võitja väljaselgitamist kogunesid auhinnamängu finalistid F-1 Monza ringraja äärde, et hoida pöialt Williams-Martini pilootidele, kes pakkusid tõelist võistluspinget: Felipe Massa saavutas kolmanda ja Valtteri Bottas neljanda koha.

Foto: Martini

Ben aka Stig kiitis muuseas Milanos külaliste ja võistlejate auks korraldatud kokteiliõhtul eesti näitleja, Juss Haasma stiili ning kuulutas ta ühtlasi ka õhtu maitsekamalt riietunud kompuks.

Elu24 uuris noorelt näitlejalt Juss Haasmalt, millised olid tema Martini nädalavahetuse eredaimad hetked Milanos ja Monzas vormel F-1 ringraja ääres.

Juss: Highlighte oli mitu. Üks nendest  oli kindlasti näha Monza F-1 etappi, otse stardikoridori kõrvalt. Ma pole ennast kunagi selle ala tulihingeliseks fänniks pidanud. Nüüd juba mingis mõttes pean. Tahaks juba uuesti F-1 häält  kuulda!

Foto: Martini

Kuid mis peamine, mul oli väga hea meel, et meie riiki esindav Liine Jänes (pildil) saavutas Porsche 911 loosimises väga tubli, kolmanda koha. See oli kõigi kohapeal viibinud eestlaste jaoks väga liigutav.

Foto: Martini

Juss, pääsesid ka kiiruskatsele legendaarse härra Ben Collinsiga aka Top Gear`i Stigiga. Kas oli uhke tunne?

Väga lahe, et ta seda tegi. Eks härrasmees tunneb ikka teise härrasmehe ära.

Milline on olnud sinu ägedaim auto või sõidukogemus?

Olen sõitnud paar aastat tagasi Ühendriikides palju Ford Mustangiga. See auto on ikka veel meeles.

Oli seekordne sõit Beni ja Porsche 911`ga kiireim sõit sinu elus?

Ei olnud kiirem sõit. Olen ka ise varem ringrajal sõitnud autoga, mis saavutas kuni 250 km/t kiiruse. Aga Beniga oli see muidugi midagi hoopis teistsugust.

Foto: Martini

Millest Beniga ringe tehes rääkisite?

Põhiliselt rääkisime Beniga loomulikult autodest. Kuid ka reisimisest ja töödest.Tema järgmised projektid on olla põhi stuntman uues Mission Impossible ja järgmises James Bondi filmis. Ka tema üks lemmikutest autodest on  Ford Mustang, mille ta lubas endale varsti ka soetada. Hondaga tema ei sõida. Mina olen oma Hondaga väga rahul!

Käisid ka Monzas vormeliraja ääres. Mis tunne oli?

See oli minu absoluutselt esimene korda näha midagi sellist oma silmaga. Pärast seda kogemust mõistan ma F-1 fänne paremini. See adrenaliin ja kiirus, mida sa näed ja koged kohapeal on sõltuvust tekitav.

Foto: Martini

Olid toetamas Williams-Martini teami. Milline on sinu lemmikuim Martini jook?

Martini Royale Rosato.

Mida tavaliselt baaris tellid?

Mul ei ole lemmikkokteili kunagi olnud. Olen selle koha pealt lihtne eesti mees, eelistan õlut.

Foto: Martini

Martini on 1863. aastal Itaalias asutatud kõrgekvaliteediliste veinide, vahuveinide ja vermutite tootja, kes kuulub Bacardi gruppi. Eestis esindab Bacardi tooteid, sealhulgas Martinit AS Liviko.

Foto: Martini
Foto: Martini
Foto: Martini
Foto: Martini
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles