Imeline Martini Royal nädalavahetus Itaalias koos Stigi, Liine, Anu ja Jussiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imeline Martini Royal nädalavahetus Monzas, kus loosi läks Porsche.  Palju õnne Liine Jänesele, kes sai super koha esikolmikus! Porsche võit läks seekord Gruusiasse. Pildil Liviko turundusjuht Kristi Hagel, Martini mängus osalenud Liine Jänes, Top Gear`i salapärane Stig - Ben Collins ja Anu Saagim.
Imeline Martini Royal nädalavahetus Monzas, kus loosi läks Porsche. Palju õnne Liine Jänesele, kes sai super koha esikolmikus! Porsche võit läks seekord Gruusiasse. Pildil Liviko turundusjuht Kristi Hagel, Martini mängus osalenud Liine Jänes, Top Gear`i salapärane Stig - Ben Collins ja Anu Saagim. Foto: Martini

Suvel avapaugu saanud Martini auhinnamäng saatis Tartu kaunitari Liine Jänese  Itaaliaasse võistlema Porsche 911 eest. Vapper neiu pääses tihedas konkurentsis kolme parima hulka, jäädes napilt alla Porche võitjale Gruusiast.

Foto: Martini

Vermutite ja vahuveinide tootja Martini Eesti auhinnamängu võitis 23-aastane Liine, kelle auhinnnareis viis möödunud nädalavahetusel  Itaaliasse.

Foto: Martini

Liinele ja tema saatjatele - Elu24 peatoimetaja Anu Saagimile ja näitleja Juss Haasmale sai osaks Martini glamuurne vastuvõtt ja Liinele avanes  erakordne võimalus koos kolmeteistkümne Euroopa riigi esindajaga võistelda peaauhinna Porsche 911 nimel. Üks peakohtunikest oli ka Top Gear`i kuulus Stig - Ben Collins.

Foto: Martini

Suures finaalis, Martini ringrajal, anti kõikidele Euroopa riikide finalistidele üllatusülesanne, mis selgitas välja Porsche 911 õnneliku omaniku. Võistleja pidi 250 km/t sõitvas Porsches ette kandma Martini elustiili reklaamiva sketši. Roolis oli ei keegi muu, kui Ben aka Stig.

Foto: Martini

Suur konkurents, suured emotsioonid, julged ja väga andekad inimesed! Palju õnne Liine Jänesele, kes sai super koha esikolmikus. Porsche võit läks seekord siiski Gruusiasse.

Imeline nädalavahetus jätkus aga pöörase vaatemänguga Monzas, F1 etapi vormel-1 võidusõidu raja ääres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles