Oh edevust! Kim Kardashian tegi jäävee pähevalamise ajal selfie

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kim Kardashian / Instagram

Teletäht Kim Kardashian võttis heategevusliku jäävee väljakutse vastu Ellen DeGeneresi jutusaates ja tegi soorituse ajal ka selfie.

Jää-ämbri väljakutse ehk ice bucket challenge on sotsiaalmeedias leviv heategevusaktsioon, mis kogub raha amüotroofilise lateraalskleroosi ravivõimaluste uurimiseks.

Tänaseks on juuli lõpus alanud kampaania käigus ALS Assotsiatsioonile annetatud üle saja miljoni dollari.

Jää-ämbri väljakutse ehk ice bucket challenge on sotsiaalmeedias leviv heategevusaktsioon, mis kogub raha

amüotroofilise lateraalskleroosi ravivõimaluste uurimiseks. Tänaseks on juuli lõpus alanud kampaania käigus ALS Assotsiatsioonile annetatud üle saja miljoni dollari.

Eestis saab kampaania raames annetusi teha Eesti Lihasehaigete Seltsile.

Kui soovite Eesti Lihasehaigete Seltsi toetada, tehke annetus kontole SEB BIC:EEUHEE2X EE021010052002295000 EESTI LIHASEHAIGETE SELTS MTÜ. Lisage, milleks annetus on tehtud ja kui soovite tulumaksusoodustust, lisage selgitusse ka oma isikukood.

Tänaseks on ELSile annetust 5927 inimest kogusummas 87 000 eurot. Kõige suurem annetus on 2000 eurot. Kõige väiksem annetus on olud 0,01 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles