Vaata järele ja avalda arvamust: kuidas meeldis komöödiasarja «Köök» avaosa?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köök
Köök Foto: Kanal 2

Esmaspäeval alustas Kanal 2s uus särtsakas komöödiasari «Köök», mille peaosades on näitleja Indrek Taalmaa ja muusik Kristjan Kasearu.

«See on eriline sari juba selle poolest, et selle sarja pildikeel on kiirem kui teistel sarjadel, lisaks sellele on selle naljad ja karakterid väga vürtsikad,» rääkis üks sarja peaosalistest, Kristjan Kasearu.

Foto: Kanal 2

Humoorisari keerab pea peale elu ühes pealinna mainekas restoranis.

Kokapoiss Maks (Kristjan Kasearu) tuleb maalt Tallinna, et teostada oma ammune unistus - saada tööle pealinna tipprestorani. Esimese asjana tutvub ta võluva Vikaga (Margaret Kodusaar), kellega tal tekib kuum üheöösuhe. Järgmisel päeval restorani tööle jõudes selgub aga, et see sama kaunitar Vika ongi sealne administraator.

Restorani esinumber on kulinaarsest geeniusest ja parandamatust alkohoolikust peakokk Viktor (Indrek Taalmaa). Maks saabki restorani tööle, kuid ainult peakokk Viktori huvist naiivset maakokka peksukotina kasutada.

Restorani ülimalt värvikast personalist saab kõigest hoolimata noore Maksi uus perekond. Maksi positsioon restorani köögis kõigub aga pidevalt taeva ja põrgu vahel. Kaunitar Vika on võtnud kättemaksuks piinlikult lõppenud üheöösuhte eest Maksi restoranist välja süüa ja ettearvamatu peakokk Viktor lisab intriigidele lakkamatult auru juurde.

Hea lugeja, kuidas meeldis «Köögi» huumor sulle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles