«Kodutundelt» abi saanud pere visatakse remonditud kodust välja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Reporter.ee

Kanal 2 saade «Kodutunne» aitas Aliina Srofi viie lapsega perekonda Jõgevamaal.

Vahetati hoone katus, majja toodi vee ja kanalisatsioonisüsteem ja remonditi tube. Nüüd aga ähvardab peret lageda taeva alla jäämine.

Saatetegijad selgitavad asja Facebookis nõnda: «Täna eetrisse minev «Kodutunne» on haruldane, sest selline olukord, kus pärast «Kodutunde» põhjalikku renoveerimistööd nõuab maja müünud isik seda tagasi, on ennekuulmatu! Kuid just nii on juhtunud. Seitsmeliikmelisele perele maja müünud isik nõuab maja tagasi - maja, mis enne «Kodutunde» sekkumist oli elamiseks kõlbmatu: eluohtlik elektrisüsteem, seintest vilises tuul läbi, katus lekkis... Nii perekonda kui «Kodutunnet» ähvardatakse kohtuga, tohutute materjaalsete kahjude tekitamistes, perelt on nõutud maja kohest tagastamist! Meie küsime - missugust kahju tekitati? Kas pole siin tegemist kellegipoolse alusetu rikastumise sooviga?»

Millised on müüja pretensioonid perekonnale, pole siiani selgeks saanud. Telefonivestluses «Kodutunde» produtsendi Kristi Niloviga teatas ta korduvalt, et pere on rikkunud erinevaid suusõnalisi ja kirjalikke kokkuleppeid. Paistis, nagu häiriks teda vaid see, et maja remondiga tegeles telesaade. Samas ei olnud ta nõus Nilovi pakutud võimalusega, et hoone algsel kujul taastatakse, viies minema kõik uus. Kommentaaridest «Reporteri» kaamera ees keeldus müüja kategooriliselt.

Vaata pikemalt «Reporteri» videost:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles