«Kartulite ja apelsinide» kohvik avati, kui särtsumeeter sai 7000. testija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kartulid ja apelsinid»
«Kartulid ja apelsinid» Foto: Arno Mikkor

Täna õhtul alustab TV3 sari «Kartulid ja apelsinid» uut hooaega. Värskete osade auks avati täna sarja kohvik ning seda hetkel, kui särtsumeetrit oli testinud 7000 inimest.

«Kartulite ja apelsinide» kohviku avamise hetkeks Tallinna Kaubamajas oli särtsumeetriga oma suhet testinud 7000 inimest. Eesti keskmine särin oli sel hetkel 48%. Särtsu saab jätkuvalt mõõta Vivian.ee lehel ning lisaks külastada järgneva kahe nädala jooksul Tallinna Kaubamaja Naistemaailmas asuvat kohvikut Amps, mis on kujundatud sarja stiilis ning kus pakutakse kartulitest ja apelsinidest inspireeritud erimenüüd.

Täna alustava uue hooaja keskmes on paarisuhted, mida psühholoog Vivian Volkonski (Elisabet Reinsalu) koos abilise Unoga (Lauri Liiv) lahendama asuvad. Loomulikult tiksuvad kõige taustal Viviani enda probleemipuntrad, mida tal koos sõbratari Britaga (Kaisa Selde) harutada tuleb.

«Kartulid ja apelsinid» alustab TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles