Täna Kanal 2s: uus kodumaine komöödiasari «Köök» pöörab tipprestoranis elu pea peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaine komöödiasari «Köök» pöörab tipprestoranis elu pea peale. Vasakult Kristjan Kasearu, Indrek Taalmaa, Margaret Kodusaar
Kodumaine komöödiasari «Köök» pöörab tipprestoranis elu pea peale. Vasakult Kristjan Kasearu, Indrek Taalmaa, Margaret Kodusaar Foto: Kaupo Kikkas

Juba täna kell 20 alustab Kanal 2s uus särtsakas komöödiasari «Köök», mille peaosades säravad näitleja Indrek Taalmaa ja muusik Kristjan Kasearu. Humoorisari keerab pea peale elu ühes pealinna mainekas restoranis.

«See on eriline sari juba selle poolest, et selle sarja pildikeel on kiirem kui teistel sarjadel, lisaks sellele on selle naljad ja karakterid väga vürtsikad,» räägib üks sarja peaosalistest, Kristjan Kasearu.

Kokapoiss Maks (Kristjan Kasearu) tuleb maalt Tallinna, et teostada oma ammune unistus - saada tööle pealinna tipprestorani. Esimese asjana tutvub ta võluva Vikaga (Margaret Kodusaar), kellega tal tekib kuum üheöösuhe. Järgmisel päeval restorani tööle jõudes selgub aga, et see sama kaunitar Vika ongi sealne administraator.

Foto: Kaupo Kikkas

Restorani esinumber on kulinaarsest geeniusest ja parandamatust alkohoolikust peakokk Viktor (Indrek Taalmaa). Maks saabki restorani tööle, kuid ainult peakokk Viktori huvist naiivset maakokka peksukotina kasutada.

Foto: Martin Ilustrumm

Restorani ülimalt värvikast personalist saab kõigest hoolimata noore Maksi uus perekond. Maksi positsioon restorani köögis kõigub aga pidevalt taeva ja põrgu vahel. Kaunitar Vika on võtnud kättemaksuks piinlikult lõppenud üheöösuhte eest Maksi restoranist välja süüa ja ettearvamatu peakokk Viktor lisab intriigidele lakkamatult auru juurde.

Uus komöödiaseriaal «Köök» alustab Kanal 2s juba täna õhtul kell 20, kohe enne «Kodutunnet».

Uut hooaega alustab täna kell 21:30 Kanal 2s ka vaatajate südamed vallutanud draamasari «Naabriplika».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles