Raamat: printsess Diana ähvardas Camilla Parker-Bowlesi tappa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: SCANPIX

Suurbritannia kuninglikust perest mitu raamatut välja andnud Penny Junor sai valmis uue teosega, mis ilmub lähiajal prints Harry 30. sünnipäeva auks.

Raamatus käsitletakse printsess Diana ja prints Charlesi keerulist abielu ning prints Harry lapsepõlve vanemate lahutuse keskel, edastab Daily Mail.

Briti meedia avaldas varsti ilmuvast raamatust katkendi.

Prints Harry kaotas oma ema, printsess Diana 1997. aastal vaid paar nädalat enne 13-aastaseks saamist. Diana hukkus koos oma kallima, ärimees Dodi Al-Fayediga Pariisi toimunud autoõnnetuses.

Junori sõnul oli see teismelisele Harryle suureks šokiks. Enne seda oli Harry elu mõjutanud vanemate lahkuminek.

Raamatus seisab, et Harry oli väikelapseeast alates olnud oma vanemate halbate suhete ja armukestega peetud kõnede tunnistajaks.

Printsess Diana ütles mitmel korral meediale, et tema abielus on kolmas isik ja see ta mehe noorpõlvekallim Camilla Parker-Bowles.

«Lahutuse ajal nägi printsess Diana kõikjal tema vastu suunatud vandenõusid. Selle tõttu saatis ta anonüümseid sõnumeid Charlesi erasekretärile Patrick Jephsonile ja oma laste hoidjale Tiggy Legge-Bourke`ile. Charles palkas selle naise poegade järgi vaatama kui neil lahutus käsil oli,» seisab raamatus.

Kõige enam aga vihkas Diana Camilla Parker Bowlesi.

Junori andmetel Diana helistas Camillale ning sõnas: «Saatsin salamõrvari sind tapma. Nad on sinu elukoha juures aias, vaata aknast välja. Kas näed neid?» olevat Diana öelnud.

Prints Charles abiellus oma teise naise Camilla Parker-Bowlesiga 9. aprillil 2005. aastal Guildhallis.

Camillast sia pärast abiellumist Tema Kuninglik Kõrgus Cornwalli hertsoginna. Kui Charles saab kuningaks, siis tema tiitliks on Tema Kuninglik Kõrgus Kuninga Abikaasa, mitte kuninganna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles