Aniston naudib kuulsuse häid külgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston. Foto: SCANPIX

Staarid kurdavad alailma oma raske elu ja väsitava kuulsusekoorma üle. Näitlejanna Jennifer Aniston rääkis vahelduseks, et naudib tuntud olemise häid külgi.

Praegu oma uue parfüümi esitlusega seoses Londonis viibiv näitlejanna kinnitas, et staar olla on kokkuvõttes siiski pigem hea kui halb, vahendab Digitalspy.

«Minu arvates kaaluvad head küljed halva alati üles,» ütles Aniston. «Minu arvates on elus kõigil asjadel ja igal ametil omad plussid ja miinused.»

«Täna siin olemine on ilmselgelt positiivne. See, et oleme tuntud inimesed ja publik jälgib meid, tagab meile suure vabaduse midagi vastu anda ja loominguline olla,» mõtiskles näitlejanna.

Samas pole staarile tundmata ka kuulsuse varjuküljed – sel nädalal määras kohus lähenemiskeelu Anistoni kodumaja ümber luusinud Jason Peytonile, kes 41-aastast näitlejannat ahistama kippus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles