«Troonide mängu» uuest hooajast puuduvad Hodor ja Bran Stark

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristian Nairn ja Isaac Hempstead-Wright sarjas «Troonide mäng»
Kristian Nairn ja Isaac Hempstead-Wright sarjas «Troonide mäng» Foto: HBO

Hittsarja «Troonide mäng» viiendast hooajast jäävad välja Hodor ja Bran Stark.

Hodorit kehastav näitleja Kristian Nairn kinnitas, et tal ja Brani mängival Isaac Hempstead-Wrightil sel hooajal tööd pole, vahendab ABC.

«Meil [Hodoril ja Branil] jääb hooaeg vahele ja meil on aastane paus puhtalt selle pärast, et meie tegevusliin toimub raamatu lõpus,» ütles Nairn.

Uudis pole raamatut lugenud fännidele suureks üllatuseks, sest neljanda hooaja finaal viis Brani loo viimasena avaldatud raamatu lõppu. Kuna sari erineb järjest rohkem originaalraamatutest, eeldasid paljud, et viiendas hooajas on tegutsemas ka Bran, Hodor ja Meera Reed.

Pole teada, kas veel mõni tegelaskuju saadetakse ajutisele puhkusele, ehkki see poleks esimene kord. Kolmanda hooaja lõpust alates pole ekraanil nähtud Rickon Starki ja Oshat. Myrcella Baratheon, keda sai viimati näha teises hooajas, naaseb tuleval aastal, kuid teda kehastab teine näitleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles