Urmas Vaino videopöördumine: karastame Viirpalu sporditoimetaja tööga

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse, Urmas Vaino ja Katrin Viirpalu
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse, Urmas Vaino ja Katrin Viirpalu Foto: Jelena Rudi

ETVs on käimas saatejuhtide vahetuse kampaania, mille käigus 11 saatejuhti omavahel tööpostid vahetavad. "Terevisiooni" saatejuht Urmas Vaino on veendunud, et tema kolleeg Katrin Viirpalu tuleks suunata just sporditoimetaja tööle.

"Katrin on väga hea saatejuht ja lausa fenomenaalne toimetaja. Tema mälu ja erinevates teemades orienteerumise võime on nauditavad," selgitab Urmas Vaino.

Foto: Jelena Rudi

Vaino meenutab üht saadet enne Eesti jalgpallikoondise mängu, kui ta Viirpaluga arutas, kelle oskused võiks aidata Eesti koondise võidule. "Jutt käis peamiselt Vassiljevi ümber ning tundub, et Katrinile see valik meeldis. Nii teataski ta otse-eetris, et loodab Viktor Vassiljevi värava löömisele. Enesekindlalt, veendunult, nii nagu oleks see ainus võimalus."

Seetõttu soovibki Urmas Vaino, et Katrin Viirpalu peaks saatejuhtide vahetuse kampaania käigus just sporditoimetaja tööd proovima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles