Beatrice'i hubane šampanjatuba Mull avas uksed linnarahvale

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates septembrist ootab Beatricele kuuluv šampanjatuba Mull (Sulevimägi 5, Tallinn) külalisi õhtusöögile neljapäeviti, reedeti ja laupäeviti kella 18-st.

Mull pakub endiselt oma külalistele parimaid šampanjasid. Luksusliku kihiseva joogi valik on sügishooajaks korralikult laienenud. Igaks õhtusöögiks avab Beatrice šampanja, mida kliendid saavad klaasiga tellida. Šampanja ja muude kvaliteetjookide kõrvale saab Mullis tellida Beatrice'i klassikalisi roogasid nagu borš kanalihaga, erinevad pirukad, Pavlova jne.

Foto: Jelena Rudi

Kui vanasti sai Mullis üritust korraldada vaid ettetellimisega ja sedagi suuremale seltskonnale, siis nüüd on kindlatel aegadel õhtusöögile oodatud kõik tallinlased ja pealinna külalised. Kui leidub vaba laud, siis põhimõtteliselt saab ka viimasel hetkel tänavalt sisse astuda, kuid soovitav on muidugi kohad Mullis ette broneerida. Mullis toimuvad ka edaspidi erinevad teemalised õhtud ja pop-up üritused.

Foto: Jelena Rudi

Beatrice sõnul ei muutu siiski Mull traditsiooniliseks restoraniks. "Meie kontseptsiooniks alati jääb kodusus ja hubasus, kus külastajad saavad tunda end sõpradena, kes on meile külla tulnud. Kui tavarestoranis süüakse pooleteise–kahe tunniga, siis meie soovitame Mulli külalistele varuda neli–viis tundi õhtusöögi nautimiseks. Ka edaspidi jääb meie "pearoaks" šampanja, mille kõrvale käib meeldiv söök, soe vastuvõtt ja üleüldine elunauding," ütles Beatice.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles