Eile ETV kodulehel startinud saatejuhtide vahetuse rahvahääletusel on osalenud juba 13 000 inimest

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuhtide vahetus
Mart Normet ja Maire Aunaste
Saatejuhtide vahetus Mart Normet ja Maire Aunaste Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eile algas ETV kodulehel saatejuhtide vahetuse rahvahääletus, mille tulemusena vahetavad 11 armastatud ETV ekraaninägu septembri viimasel nädalal üheks korraks omavahel saated ära. Mänguline hääletus, mis lubab televaatajal sekkuda ETV programmi koostamisse otsesemalt kui kunagi varem on osutunud erakordselt populaarseks. 

"Reede ja 13 000," naljatleb saatejuhtide vahetuse projekti vedaja Mart Normet. „See tähendab, et täna südapäevaks on oma valiku etv.ee lehel teinud 13 000 inimest. Seda on mitu korda rohkem, kui oskasime oodata. Oma Facebookis ma muud praegu ei näegi, kui ainult sõprade poolt hääletustulemuste jagamist." 

Võimalus saatejuhte vahetada, on kõikidel soovijatel kuni kolmapäeva õhtuni. Siis selguvad „Ringvaate“ otse-eetris esimesed tulemused. Vahetuses juhtidega saated lähevad eetrisse ajavahemikus 21.-28. september. 

Hääletada saab arvutis, mobiiltelefonil ja nutitahvlil. Rakenduse on loonud ERRi arendusmeeskond: Maret Kruve, Argo Ojavee, Madis Vellamäe, Risto Sirts, Heidi Meier, Margus Birk.

Nüüdseks on valmis saanud ka kelmikas saatejuhtide vahetuse reklaamklipp, milles mitmed armastatud saatejuhid avanevad seninägematust küljest! 

Vaata meeleolukat treilerit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles