Ring FM Hommikuklubis räägivad jutte elust enesest Rauno Märks, Madis Milling ja Preili Agnes

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Märks
Rauno Märks Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Rauno Märks kaasas raadiojaama Ring FM uude hommikuprogrammi varasemalt tuntud raadiohääled Madis Millingu ja Agnes Aaliste.

Oma valikut põhjendas Märks nii: «Mu nägemuses ei saa saatejuhid olla tüübilt väga sarnased ja eesmärgiks oli luua võimalikud suured kontrastid. Agnes esindab meie Hommikuklubis põlist linnapreilit, kes annab aimu elust pealinna trendikohtades. Samas ma ei unustanud normaalset Eesti inimest, kes tahab mehist arvamust ja kelle sõnal oleks kaalu, jutt konkreetne. Nendele tingimustele vastas Madis Milling».

Märks jätkas, et hommikusaatega jalgratast leiutama ei hakatud, kuid Eesti raadiomaastik vajab värsket hingamist ning just seda pakutakse.

Lisaks päevakajalistele teemadele, tuntud külalistele, erinavatele raadiomängudele lubavad saatejuhid hoolitseda ka kuulaja aju ja naerukurdude eest. Plaanis on ka rida uusi ettevõtmisi, mida järjepanu läbi viima hakatakse.

«Tahame pakkuda hea huumoriga harivat raadiosaadet, mida kannatab kuulata ka koos lastega. G-punkti leidmise juhiseid me ei jaga, sellega peab igaüks ise hakkama saama või kui ei, siis jääbki leidmata», lubab Märks.

 Uue hingamisega algav hommikuprogramm toodetakse otse Tallinnast. Kuna raadio teeb koostööd Linnaekraanidega, siis lähevad käiku isegi linna suured LED-ekraanid, mis kannavad aeg-ajalt üle pilti raadiojaamas toimuvast.

«Aegajalt edastame me sealt tervitusi või teateid, mida oluliseks peame», ütles Märks, kelle sõnul pole eesmärk raadiokuulajaid ja linnas liiklejaid ära tüüdata vaid pigem näidata hommikuse tipptunni ajal seda, mis toimub raadio sees.

«Pole võimatu, et sinna pääseb ka mõni andunud fänn, aga tegelikult on see hea väljund ka meie reklaamklientidele, kellel avaneb võimalus olla samal ajal nii kuuldav, kui ka nähtav,» rääkis Märks.

Hommikuklubi jaoks on ehitatud eraldi stuudio Tallinnas, jaama ülejäänud programm toodetakse Tartu stuudiost.

 Ring FM sagedused:Tallinnas ja Harjumaal 105,8 MHz, Tartumaal 104,7 MHz,  Pärnus 93,9 MHz ja Lõuna-Eestis 101,7 MHz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles