Festivalil “Rock Ramp” näeb mootorite rammu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsiklid kogunevad taas Viljandisse.
Tsiklid kogunevad taas Viljandisse. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tänavu 6.-7. augustil Viljandi lossimägedes toimuvat festivali “Rock Ramp” kaunistab mootorrattaüritus “Motoramm 2010”.

“Rock Rampi” korraldaja Juhan Nöpsi teatel täidab mootorratturite üritus tühimiku reedese kontserdi lõpu ja laupäevase kontserdi alguse vahel, pakkudes võimaluse kõigile mootorrattaomanikele oma kaherattalise sõbraga Viljandisse tulla.

“Motorammu” programmis on tavapärane paraad läbi Viljandi kesklinna, osavamatele tagarattal sõit linna peatänaval ja eriti kaasahaarav mees mehe vastu asfaltmäkketõus Viljandi järsemal mäel Kõrgemäe tänavas. Loomulikult ei puudu tsiklimeeste õhtused humoorikad sportlikud mõõduvõtmised, mis sedapuhku korraldatakse telklaagri alal.

Nöpsi teada on “Motoramm” meelitanud igal aastal Viljandisse rohkem kui 300 tsiklimeest ja võimalus sel aastal saada samas korralik festivalielamus suurendab kindlasti huviliste hulka. Viimastel aastatel on “Motorammu” jälgimas käinud rohkem kui 3000 viljandlast ja külalist ning kindlasti lisanduvad nendele sellel aastal festivali “Rock Ramp” külastajaid.

Tsiklimeeste jaoks on loodud eraldi tsiklite parkla telkimisala vahetus läheduses ja võimalus “Rock Rambi” reedestest ja laupäevastest väli- ja ööklubikontsertidest osa saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles