Anu Saagimist saab Star FMi hommikuprogrammi saatejuht

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24.ee peatoimetaja Anu Saagim - Teet Saarepera elukaaslane
Elu24.ee peatoimetaja Anu Saagim - Teet Saarepera elukaaslane Foto: Janne Aaltonen

Elu24 peatoimetaja Anu Saagib hakkab järgmisest nädalast koos Allan Roosilehega Star FMi hommikuprogrammi juhtima. Saagim äratab Star FMi kuulajaid nädal aega, asendades puhkusel viibivat Pille Minevit. 

Anu Saagim on varem Star FMi hommikuprogrammis olnud külalisena. Allan Roosilehelt meenutab seda nii: «See on mul hästi meeles! Tol hommikul küpsetasid Helen Mahmastol ja Anu Saagim pannkooke, vürtsitades neid aniisiviinaga. Hea, et meil stuudio alles on, sest need leegid olid laeni»

Allan Roosileht ootab uut nädalat põnevusega ja lisab: «Mina arvan, et pärast järgmist nädalat pole raadiomaastik enam endine. Kui päris aus olla, siis on mul juba praegu väike hirmuhigi otsmikul..».

Saagim enne otsustvat starti suurt ei põe. «Naasin just neljanädalaselt puhkuselt, seega power'it peaks mul jaguma mitme mehe eest. Ka varajane ärkamine ei tohiks olla probleem, sest suveööd on lühikesed ja magamine puhas ajaraiskamine.»
 

Star FMi hommikuprogramm on eetris igal tööpäeval kell 6-10. Star FMi hommiprogramm on nähtav kanalil TV6.  
 

Star FMi sagedused: Tallinn 96,6 / Tartu 99,4 / Pärnu 100,3 / Haapsalu 92,9 / Paide 88,1 / Võru 103,2 / Kuressaare 93,3 / Rakvere 92,2 / Jõgeva 101,9
 

Ole valmis, järgmine nädal tuleb Star FMis kuum!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles