Maire Aunaste saade «Tõuse ja sära» alustab uut hooaega Marilyn Kerro, Jaagup Kreemi ja Dennis Rodmaniga

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste saade "Tõuse ja sära" alustab uut hooaega Marilyn Kerroga kohtumisega. Fotol ka saate toimetaja Karmel Eikner.
Maire Aunaste saade "Tõuse ja sära" alustab uut hooaega Marilyn Kerroga kohtumisega. Fotol ka saate toimetaja Karmel Eikner. Foto: ETV

Maire Aunaste saade "Tõuse ja sära" alustab uut hooaega Marilyn Kerro ja Jaagup Kreemi kohtumisega.

Foto: ETV

Venemaa «Selgeltnägijate tuleproovi»  teise koha omanik on esimest korda Eesti televisiooni stuudios. Marilyn tutvustab Maire Aunastele ja skeptik Jaagup Kreemile looduslikke kivisid, mis on tervisele kasulikud ja mida on hea teada, et sõpradele kinkida ning vaatab üle ka Jaagupi laste tuleviku, millest selgub nii mõndagi põnevat.

Foto: ETV

Selgeltnägija Marilyn Kerro on saates koos oma ema Inta ja väikese õega. Ta on alati kinnitanud, et pere on talle väga oluline ja nüüd on tal ka Eestiga seotud tulevikuplaanid.

Kõik telekanalid maailmas võistlevad vaatajate pärast.  Esoteerika ja nali on ühed peamised teemad, mis vaatajarekordeid purustavad.

Foto: ETV

Nii on «Selgeltnägijate tuleproovil»  ligi 10 miljonit vaatajat, mis tegi Marilyn Kerrost üle öö superstaari, kelle vastuvõtule on pooleaastane järjekord ja tänaval ta rahulikult käia ei saa, ikka soovitakse pilti teha või midagi salajast küsida.   

Foto: ETV

Teine TNT kanali saade Comedy Club on 20 miljoni vaatajaga esimesel kohal, mille salvestusel Jurmalas käis ka «Tõuse ja sära» võttegrupp. 

Seal oli tänavu peaesinejaks maailmakuulus Ameerika korvpallur Dennis Rodman, kuuekordne NBA meister ja Ameerika All Star meeskonna liige.

Foto: ETV

Tegu oli stand-up-komöödia saatega, mida Eesti teatrilaval on mänginud nii Maire Aunaste, kui Jan Uuspõld ja Peeter Oja, kuid mida meie televisioonides võiks tunduvalt rohkem toota.

Foto: ETV

Üks joon on saadetel Comedy Club ja «Tõuse ja sära» Maire Aunaste sõnul ühine: « Nii nagu nemad, soovime ka meie oma saatega vaatajale pühapäeva hommikuti head tuju tekitada!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles