Klubi Teater tähistab reedel glamuurset sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Teater peab glamuurset sünnipäeva
Klubi Teater peab glamuurset sünnipäeva Foto: Klubi Teater

Klubi Teater teine suurejooneline kolmas sünnipäevapidu reedel 05.septembril algusega 23:00! Juba 3 aastat külalisi meeletute pidudega lõbustanud Klubi Teater võtab sünnipäeva puhul külalisi vastu suursuguse sünnipäevapeoga.

Saabujaid tervitab Moet & Chandon ja Bacardi, Lavasid klubis ja klubi ees täidavad 40 graatsilist ja kaunist klubi Teater tantsudiivat ning LIVE muusikute ja sünnipäevaüllatusega showprogramm kestab varajaste hommikutundideni.

Klubi Teater sünnipäeva teemaks on «All Access», mis tähendab, et kõik klubi Teater Platinum kaardi omanikud saavad spetsiaalse «backstage passi» (lavataha pääsu) ning sünnipäeva esimesel tunnil (23:00-00:00) saavad külalised tutvuda ka Kubi Teatri lavataguse eluga, kuhu külalistel tavaliselt ligipääs puudub - imetleda Teatri kostüümiladusid, tõsta pokaal kaunite tantsijatega esinejate garderoobis ja palju muud põnevat.

Kolm aastat lõbusaid pidusid on peetud, kuid lõbusamad, meelahutuslikumad ja värvlisemad peod on alles ees...

Alates sellest nädalast läheb Klubi Teater üle ka sügisajale ja avab uksed igal nädalavahetusel juba kell 23:00.

Klubi Teater teeb enda sünnipäeva puhul ka ise kingitusi ja kingib ära 15 KUTSET sellele grandioossele peole! Saada enda õnnitlused ja kontaktid anna@klubiteater.ee ja võid olla õnnelik kutse omanik. Võitjatega võetakse ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles