Katrin Viirpalu: kõige kehvem oleks, kui mina ja Urmas Vaino vahetusse läheks

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse, Urmas Vaino ja Katrin Viirpalu
ETV saatejuhtid lähevad vahetusse, Urmas Vaino ja Katrin Viirpalu Foto: Jelena Rudi

ETV uus ja põnev projekt paneb rahvahääletuse tulemusena vahetusse üheksa populaarse telesaate juhid. Saadet «Terevisioon» juhtiv Katrin Viirpalu jagas Elu24-le, millist saadet tema eelistaks juhtida ning keda näeks enda asemel hommikusaates.
 

Foto: Jelena Rudi

Hommikusaadet «Terevisioon» koos Urmas Vainoga juhtiv Katrin Viirpalu eelistaks pigem lugeda uudiseid. «Olen nii palju erinevaid saateid teinud, aga ma ei ole kunagi olnud uudisteankur, spordiuudistest rääkimata,» rääkis Katrin Viirpalu Elu24-le.

Kõige kehvemaks variandiks peab Viirpalu seda, kui vahetusse läheksid tema ja Urmas Vaino.

«Saadet juhtides saad rääkida, mida ise soovid, sulle ei ole kuskile teksti ette antud ning sa ei pea kuskilt maha lugeda,» tõdeb Viirpalu, et uudiste lugemine oleks tema jaoks põnev, sest seal peab jälgima nii mitut asja. «Peab oskama hästi maha lugeda ja sisust ka aru saada,» lisas särtsakas saatejuht.

Milline saade oleks Viirpalule suurim väljakutse?

«Arvan, et sellist saadet polegi, mida ma ei tahaks juhtida. Peaasi, et mina ja Urmas vahetusse ei läheks,» kinnitab naine.

Kelle valiks Katrin Viirpalu enda asemel «Terevisiooni»?

Foto: Jelena Rudi

«Äkki see oleks tore kui Vladislav Koržets juhiks hommikusaadet. Pool hommikust ehk oleks kalandusteemaline ja teine pool toimus köögis,» kostab Viirpalu läbi naeru.

Ettevalmistust Viirpalu saadete vahetuseks teinud ei ole. «Vaatasin lihtsalt, millised saated vahetusse lähevad ja mulle tundub, et see on väga lõbus ettevõtmine mitte ainult vaatajatele, vaid ka saatejuhtidele. Ehk on see mõnele uueks aknaks.»

Saatejuhtide vahetus haarab endasse suure osa ETV kõige tuntumatest saadetest ja nende juhtidest:

«Sport» ja Lembitu Kuuse,

«Tõuse ja sära» ja Maire Aunaste,

«Pealtnägija» ja Mihkel Kärmas,

«Aktuaalne kaamera» ja Monika Tamla,

«Foorum» ja Andres Kuusk,

«Prillitoos» ja Reet Linna,

«Osoon» ja Vladislav Koržets,

«Terevisioon» ja Urmas Vaino, Katrin Viirpalu,

«Ringvaade» ja Marko Reikop, Grete Lõbu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles