Kuula Helen Adamsoni viimase singli võimsaid remixe!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lauljanna Helen Adamson avaldas suve hakul singli “Burn”
Eesti lauljanna Helen Adamson avaldas suve hakul singli “Burn” Foto: promo

Eesti lauljanna Helen Adamson avaldas suve hakul singli “Burn”, mis on järjekorras teine singel sügisel ilmuvalt debüütalbumilt.

Lugu on kogunud Youtube keskonnas 65 000 vaatamist ning on viiendal nädalal Reporteri suvehiti tabelis kohal number 3 ja Eesti Top 7 edetabelis neljandal nädalal platseerunud 6. kohale.

Foto: promo

Nüüd on loole valminud kaks ametlikku ja võimsat remixi. Võitjad valiti EUM-i poolt loo tarbeks korraldatud remixide võistluse käigus. EUM.ee ehk Estonian Underground Music on noorteklubi, mis koosneb noortest Eesti DJdest ning produtsentidest.

Foto: promo

Võitjateks osutus kaks produtsenti, Glasses ja Whitecranky.

Taavi Mäe aka Whitecranky on 18 aastane õpilane, kes sisutab oma vaba aega muusikaga. Muusika loomisega alustas ta juba 6 aastat tagasi. Oma muusikahuvi võlgneb Taavi vennale, kes on samuti DJ ja tegelenud ametiga pikki aastaid.

Siim Pihlak aka Glasses on sündinud 1989 aastal. Glasses on produtsent ja DJ kelle soundi võib kirjeldada kui maheda bassi, groove'i ja house'i segu, mis kõlab lihtsalt kuid värskelt.

Remixid on kõikidele tasuta alla laadimiseks SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles