Galerii ja treiler: «Kartulid ja apelsinid» avas uue hooaja ning kutsub särtsumeetrile testima

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba esmaspäeval alustab TV3s sarja «Kartulid ja apelsinid» teine hooaeg, mille keskmes on paarisuhted. Just paaridest on inspireeritud ka täiesti uus särtsumeeter, millega alates tänasest kõik soovijad oma suhtesärtsu mõõta saavad.

Kui sarja avahooajal lõi Eestimaal laineid test, mis selgitas, kas testi tegija on kartul või apelsin, siis uuel hooajal saavad oma suhteseisu mõõta paarid. Testi saab teha Vivian Volkonski erilehel.

Foto: Martin Ilustrumm

Särtsumeetri esitlus toimus täna  Rotermanni keskuses kohvikus Carmen Cafe, kus uut võimalust kohe ka testiti ning vallatus meeleolus kommenteeriti. Kohal olid kõik värvikad peategelased ning koguni sarja isiklik koer Rolfi.

Foto: Martin Ilustrumm

Uuel hooajal alustab psühholoog Vivian vastuvõttu ka paaridele, kel on tekkinud kriitilised probleemipuntrad. Sarjas mängivad Elisabet Reinsalu, Lauri Liiv, Kaisa Selde, Kaie Mihkelson, Egon Nuter, Kersti Tombak, Jüri Tiidus, Kärt Kross, Sulev Võrno. Episoodilistes rollides teevad kaasa Anu Lamp, Margus Jaanovits, Natali Lohk, Merilin Kirbits, Nele-Liis Vaiksoo, Rednar Annus, Janika Sillamaa, Alina Karmazina, Madis Milling jpt.

«Kartulid ja apelsinid» alustab esmaspäeval kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles