Kuum pidu! Linna seksikaim Klubi Cathouse avab taas uksed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ NINA CRISTAL (FI)
DJ NINA CRISTAL (FI) Foto: promo

Reedel, 12. septembril  avab Tallinnas, aadresil Tartu mnt. 17, endise klubi Spider ruumides taas oma uksed populaarne ja armastatud ööklubi CatHouse!

Oodatud on kõik,  kes hindavad kvaliteetset klubimuusikat, sest avaüritusel on rahvast hullutamas ja metsikut vibe-i loomas temperamentne ja üliseksikas

DJ NINA CRISTAL (FI) ja Venemaa DJ top 10-sse kuuluv parim Mainstream DJ STYLEZZ (RU).

DJ Nina Cristal on vaieldamatult Soome tuntuim ja seksikaim nais-DJ, kes on aastaid olnud tegev nii DJ, tantsija kui ka modellina. Suurest kirest klubimuusika vastu otsustas kaunitar 2009 proovida kätt DJ-na ja on tänaseks edukalt esinenud ööklubides üle Euroopa ning Ameerika.

Oma pöörase ning «nurjatu» stiiliga  pälvib ta alati kõigi üritusel viibivate tähelepanu,  kostitades publikut kõige värskeima ja kuumima sound-iga. Armastab mängida erinevaid housemuusika stiile-House, Funky house, Tech House, Electro,  EDM ja Mainstream klubimuusikani välja.

«Muusika ja armastus on kõik mida vajad! Sa pead elama nagu oleks taevas maa peal- iga päev, iga minut, iga sekund!» - Nina Cristal

DJ Stylezz on populaarse muusikakaubamärgi «The Real Busters» asutaja ja tunnustatud DJ, kes 2013 aastal saavutas  Venemaa Top 100 DJ  edetabelis 2. koha. (Top 100 DJ 2013 Russia Night club awards), pärjatud tiitlitega «Best Mainstream DJ» ja «Best Sound Producer».

Hetkel on ta eksklusiiv resident DJ Moskva populaarses klubis The Artist. Oma karjääri jooksul on ta olnud resient DJ paljudes parimates Moskva klubides nagu Soho Rooms, Opera ja Famous ning regulaarne külalisesineja pidudel Moscow  Vibes Londonis!

DJ Stylezz on paljude mainekate suurürituste ametlik DJ  -RussianFashion Week, festivalil New Wave (Jurmala) ja Platvorm Muz- Tv( Sochi). Hetkel leiab STYLEZZi Venemaa top 10 DJ seas.

Avapidustused jätkuvad laupäeval, 13.septembril,  kui puldis keerutavad kulpi ja keedavad Teid suurel kuumusel DJ Alex Rostov & DJ Super Oganes oma üritusesarjaga BORSCH.

Klubis CatHouse hakkavad esinema parimad DJ-d nii Eesti kui ka Euroopa nimekatest klubidest. Info uute ürituste kohta  leiad Facebookist.

Ära maga maha võimalust saada osa taasavamise rõõmust, et nautida CatHouse-i atmosfääri, uudsuse ainulaadset tunnet, kui sajad õnnelikud peosõltlased pidutsevad koos tulises, põnevas, metsikus sünergias ja kus puuduvad peaaegu igasugused tavapärased (fantaasia)piirid!

Klubi avab uksed  igal reede ja laupäeval 23:00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles