Selgeltnägija Ilona Kaldre jagab naistele nippe, kuidas mehele hea naine olla

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: PBK

Sensitiiv Ilona Kaldre rääkis Naistelehele, et tunneb end oma mehega õnnelikult ja on end abikaasana teostanud. Samas on tal eelis, mida teistel naistel pole.

Foto: TV3

Selgeltnägijana on ta mõnikord kontrollinud, kas tema mees on temaga õnnelik. «Mulle tundub, et on, ja võtan endale õiguse seda kinnitada,» rääkis ta.

Oma kogemuste najal on tal teistele naistele nipp, mida kõik saavad järgida: olge oma armsamaga rohkem koos. «Mina tean oma mehe igat sammu ja mees on teadlik kõigest, mida teen mina,» kinnitas ta ja lisas, et suhte teebki kindlaks paari omavaheline tugev side.

«Esmajärjekorras on naine kohustatud olema emarollis, siis abikaasa ning alles seejärel tuleb kõik muu. Minu jaoks on säärane lähenemine kõige õigem. Loomulikult on ka erandeid, inimesi, kelle jaoks on tähtis töö või hobid,» sõnas ta ja lisas selgituseks, et tema arusaam põhineb globaalsetel väärtustel, millel inimsugu püsib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles