Galerii: SKAZKA suur suvelõpu terrassipidu

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linna suurimal ööklubi terrassil saadeti ära suvi muinasjutulise peoga SKAZKA!

Foto: Konstantin

Reedel 29. augustil toimus väga eksklusiivne SKAZKA üritus, kus linna suurimal ööklubi terrassil jäeti hüvasti suvega. Seekordse muinasjutu teemaks oli Punamütsike.

Kuigi nädal oli vihmane, siis just sel ööl oli ilm soe ja vihmasajuta ning tänu mõnusale ööle said kõik külalised nautida mugavat suveterrassi pidu koos suure välibaariga.

Foto: Konstantin

Öelge veel et muinasjutte pole olemas! Selle muinasjutulise peo SKAZKA õhkkonna täitis muusikalise eriprogrammiga KIRILL SAX saksofonil!! Veel said külalised öö otsa nautida oma lemmik multifilme ning aromaatseid vesipiipe!

Foto: Konstantin

Peomeeleolu eest hoolitsesid kõige kuumemate vene- ja lääne tantsuhittidega residendid DJ Baloo ja DJ ValentineBlack ning lisaks loositi kõigi külaliste vahel välja väga eksklusiivne auhind NICOREX-i poolt - täisautomaatne E-VESIPIIP + 6 e-vedelikku!

Foto: Konstantin

Järgmine Skazka toimub juba uue nimega SPECIAL ning toimub see laupäeval 20. septembril UUES peagi avatavas linna kaasaegsemas ning stiilsemas lounge-klubis: V-lounge-Club!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles