KUUM! Erootiline padjasõda klubis Teater!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erootiline padajasõda klubis Teater!
Erootiline padajasõda klubis Teater! Foto: Klubi Teater

Napp riietus, erootilised  mänguasjad ja kuumad kehad - juba sel laupäeval, 6. septembril avab klubi Teater uksed paradiisi – see on sensuaalne üritus Erotic Cinema, mille seekordseks teemaks on „Pillow Fight“.

Foto: Klubi Teater

"Pillow Fight" ehk Padjasõda on läbi käinud vast kõikidest noortefilmidest, kus on omal kohal nii kaunid naised, kiired autod, veidi hirmu kui ka nalja. Kütkestavate kaunitaride padjasõda on läbi aegade olnud kõige ilmselgem võrgutamisstiil, mida kinolinadel nähtud, kuid sellest hoolimata ei ole see kaotanud enda "hüpnotiseerivat" mõju.

Foto: Klubi Teater

Ka sel laupäeval saab klubis Teater kõigile taaskord selgeks, et ei ole paremat vaatepilti, kui kaunid naised, magamistuba ning vallatu padjasõda. Neiudel lõbu laialt, kuid sellest veel rohkem mõnu meestel, kes seda näevad ning osa saavad. Sellest peost kujuneb välja tõeline nautimus kõigile.

Foto: Klubi Teater

Vahe naudingu ja piina vahel on õhkõrn – nii mõnedki salajased fantaasiad saavad tõeks sel sensuaalsel peol, kus erootiline show laval paelub kõiki. Läbi öö saab laval näha kütkestavalt sensuaalseid neide, kes peavad sel ööl maha kõige vallatuma padjasõja.

Foto: Klubi Teater

Kord kuus klubis Teater toimuv üritustesari pakub meelierutavat elamust, ainulaadset meelelahutust, kui Erotic Cinema külalisteni tuuakse film täis erootikat. Kõik muutub tõeliseks ja käega katsutavaks ning sel õhtul tasub klubi Teatris oodata kõike ootamatut!!

Klubi Teater muutub sel ööl kohaks, kus erootiline fantaasia kaotab piirid ja show ergutab külastajaid senisest veelgi rohkem.

Sel reedel, 5.septembril ootab klubi Teater kõiki enda suurejoonelisele 3. sünnipäevapeole mis pakatab võrratutest artistidest ning shampanjaojad voolavad läbi öö.

Kõigi lugejate vahel läheb loosi 2 piletit laupäevasele peole koos 100 euro baarikrediidiga. Auhinna võitmiseks kirjuta "tahan osaleda padjasõjas" ning saada see mareli@klubiteater.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles