David Guetta esitleb Riias oma uhiuut kava, piletid müügil alates tänasest

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Guetta kontsert Tallinnas meelitas kohale kireva seltskonna
David Guetta kontsert Tallinnas meelitas kohale kireva seltskonna Foto: Jelena Rudi

Täna, 4. septembril, algab Piletilevis piletimüük L Tips Agency poolt korraldatavale David Guetta kontserdile 17. oktoobril Arena Rigal. Esimesed 5000 piletit maksavad 39 eurot. Guetta tuleb Riiga uhiuue kavaga, mis on ühtlasi pilguheit peagi ilmuvale kuuendale albumile.

Kuulus prantsuse DJ, produtsent ja helilooja David Guetta on artist, kelle ülesastumised koguvad kümneid tuhandeid inimesi staadionitele ja kontserdipaikadesse üle kogu maailma. Guetta saabub Riiga uue valguse-, heli- ja pürotehnikashow’ga, mida on saanud seni nautida vaid paari suure festivali – Tomorrowland ja Global Gathering - külalised. Oma karjääri jooksul on ta müünud üle 8 miljoni albumi ja 40 miljonit singlit. 2011. aastal nimetati ta DJ Mag Top 100DJs nimekirjas maailma parimaks DJ-ks. Viimase kuue aasta jooksul on ta olnud esiviisikus. 2010. aastal oli Guetta nomineeritud viiele Grammy auhinnale.

David Guetta uus hitt Lovers On The Sun on jõudnud müügiedetabelite tippu paljudes Euroopa riikides, sealhulgas Suurbritannias ja Saksamaal. Lugu on loodud koostöös mitme andeka muusiku ja produtsendiga, oma panuse andis ka Avicii. Vokaal kuulub Sam Martinile ning videos figureerib Ray Liota.

Vaid mõne aasta jooksul on Guettast saanud üks sotsiaalmeedia kasutajate iidoleid – 56 miljonit Facebooki fänni, 15 miljonit jälgijat Twitteris, viis miljonit jälgijat Spotifys ning üle kahe miljardi vaatamise YouTube’s – üsna hoomamatud numbrid! Seda tunnistab ka mees ise: “Need on hullumeelsed numbrid. Ma ei suuda seda isegi uskuda.”

David Guetta on üks nõutumaid produtsente, kes on töötanud suure hulga tänase päeva staaridega nagu näiteks Fergie, Emeli Sande, Katy Perry, Britney Spears, 50 Cent, Pitbull, Akon, Afrojack, Avicii, Nicki Minaj, Chris Martin from Coldplay, Pink, Jay-Z, will.i.am, David Bowie, Madonna, Rihanna, Lady Gaga, Snoop Dog ja paljud teised. 90ndatel aastatel oli Guetta nimi house muusika austajate hulgas juba teada, aga suurem tuntus saabus siiski albumiga One Love (2009), mille singlid When Love Takes Over, Gettin’ Over You ja Sexy Bitch jõudsid kõik Briti singlimüügi edetabeli tippu. Järgmised albumid Nothing But The Beat (2011) ja Nothing But The Beat 2.0 (2012) jätkasid Guetta edu.

Värskeimaks saavutuseks on minialbum Lovers On The Sun (2014), millelt leiab lood Blast Off (vokaal – Kaz James), Lovers On The Sun (vokaal – Sam Martin), Bad (vokaal – Vassy) ning Shot Me Down (vokaal – Skylar Grey).

Riia kontserdile tuleb müügil ka limiteeritud kogus VIP-pileteid, mis tagavad istekohad eriti hea vaatega sektorites 103 ja 104, eraldi sissepääsu ning tualeti. VIP alal (LMT Business Club) hoiavad tuju üleval populaarsed Läti DJ-d.

Ala avatakse kell 18.00 ning suletakse kell 03.00. Suure tõenäosusega lisanduvad VIP pileti ostnutele veel mõned boonused, mis avalikustatakse hiljem. VIP-pileti hind on 59 eurot. Et muuta reis Arena Rigale ja tagasi eriti mugavaks, saavad fännid võimaluse sõita eribussiga €22 eest Tallinna Järve Selveri parklast otse kontserdile.

Pileti reisiks saab soetada koos kontserdipiletiga või eraldi Piletilevist. David Guetta kontsert toimub 17. oktoobril Riias, Arena Rigal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles