Õudne lugu: Kim Kardashian ja Rita Ora sattusid samasse lennukisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Singer Rita Ora attends the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California.   Larry Busacca/Getty Images for MTV/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Singer Rita Ora attends the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California. Larry Busacca/Getty Images for MTV/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

Teletäht Kim Kardashian West sattus esmaspäeval samasse lennukisse lauljatar Rita Oraga, keda ta silmaotsaski ei salli.

Nimelt süüdistab Kim lauljatari oma venna Rob Kardashiani probleemides, kuna nende lahkuminek mõjus mehele rängalt, vahendab TMZ. Kim lasi isegi MTV VMA galal istekoha välja vahetada, kuna see oli Ritale liiga lähedal.

Allikas rääkis TMZ-le, et Kim, abikaasa Kanye West ja tütar North West saabusid lennukisse umbes pool tundi hiljem kui Rita ning vihavaenlased sattusid korraks ka silmitsi. Tegemist olevat olnud väga ebamugava lennuga!

Rob ja Rita läksid lahku 2012. aastal ja Rob väitis Twitteris, et lauljatar pettis teda 20 mehega. Pärast seda langes Rob depressiooni ja võttis kaalus väga palju juurde.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles