Väikese Noarootsi poisi unistus sai täna Eesti vabariigi presidendi kantselei ees teoks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Tsarents sai president Obamalt autogrammi.
Kristo Tsarents sai president Obamalt autogrammi. Foto: Mihkel Maripuu

Ameerika Ühendriikide president Barack Obama väisas täna hommikul presidendilossi, kus ta kirjutas Kadrioru külalisteraamatusse: «It's an honor to visit Estonia-a nation that shows what free people can achieve together.» ehk siis eesti keelde tõlgituna: «On au külastada Eestit - riiki, mis näitab, mida vabad inimesed saavad ühiselt saavutada.».

Foto: Mihkel Maripuu

Obama tervitas lahkelt Kadriorgu kohale tulnud kooliõpilasi, teiste seas ka Noarootsi valla 10-aastast Kristot.

Foto: René Velli/presidendi kantselei

Läänemaal, Noarootsi vallas, Sutlepa külas elava 10-aastase Kristo Tsarentsi elu unistus oli kohtuda Ameerika presidendiga. «Tahan väga kohtuda Ameerika presidendiga, sest olen tema suur fänn ja mulle meeldib Ameerika. Ema küll ütles, et sellise inimesega kohtumine saab olema võimatu missioon, aga kui midagi väga tahta, tuleb anda endast 110%,» kirjutas Kristo presidendi kantseleile saadetud kirjas.

Täna sai väikese poisi unistus Eesti vabariigi presidendi kantselei ees ka teoks. USA president Barack Obama andis Kristole mälestuseks autogrammi ja oma särava naeratuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles