Inglanna oletatav maohaavand osutus beebiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alati ei maksa uskuda naistearste, kes väidavad, et munasarjade talitluse häirete tõttu pole võimalik rasedaks jääda.
Alati ei maksa uskuda naistearste, kes väidavad, et munasarjade talitluse häirete tõttu pole võimalik rasedaks jääda. Foto: SCANPIX

25-aastane inglanna, kes läks haiglasse tugevate kõhuvaludega, kahtlustades endal maohaavandit, sai üllatusega teada, et on viimast kuud rase ja sünnitas mõned tunnid hiljem terve poisslapse, teatas ajaleht Daily Mail.

Lisa Witchalls pöördus 6. juunil Romfordi haiglasse  Essexis, kaevates tugevaid kõhuvalusid ja kahtlustades maohaavandit. Eelmisel õhtul oli ta poiss-sõbra Deaniga väljas õhtustanud.

Üllatusega sai naine teada, et ta on viimast kuud rase, rasedus oli kestnud juba 33. rasedusnädalani.

«Mul võttis ikka hea hulk aega, enne kui mulle kohale jõudis, et ma olen tõepoolest ema!» rääkis õnnelik naine. Haiglatöötajaid olid õnnelikust sündmusest juba teavitanud ka Withallsi elukaaslast.

Lisa jaoks oli lapse sünd tõeline ime. Arstid olid naist juba mitu aastat varem hoiatanud, et häirete tõttu tema munasarjade talitluses ei või ta 90-protsendilise tõenäosusega kunagi rasestuda. Lisa oli teinud ka mitmeid rasedusteste, mis kõik osutusid negatiivseteks.

«Ma ei suutnud uskuda, et minust sai ema, mulle oli ju nii palju kordi varem öeldud, et ma ei saa kunagi emaks. Uskusin arstide räägitut sajaprotsendiliselt!»

Haiglas kutsuti Lisal lapse südamelöökide häirete tõttu sünnitus esile, mõne tunni pärast sünnitas naine keisrilõikega väikese poisslapse, kellele pani nimeks Reece.

«On täielik hullus minna maohaavandi kahtlusega haiglasse ja tulla haiglast emana tagasi. Ma olen läbi elanud kõik võimalikud tunded!» kirjeldas naine.

Ema ja lapse fotot võib vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles