Barack Obama ja Michelle Obama näitavad klantspilti?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA meedias on alates selle aasta algusest levinud kõmu, et president Barack Obama ja ta abikaasa Michelle Obama suhted ei ole nii head kui väljast paistavad.

Sellele viitab ka presidendipaari vaheline kehakeel, edastab Daily Mail.

Valge Maja töötajate sõnul on Obamad välist klantspilti hästi üleval hoidnud ning tegelikku elu varjanud.

Maailma meediasse on jõudnud mitmed fotod, millel Barack Obama flirdib avalikult oma naise nähes teiste riikide naispoliitikutega.

Üks neist oli modellivälimusega Taani peaminister Helle Thorning-Schmidt.

Väljaande National Enquirer andmetel on Obamade 23 aastat kestnud abielu ammu kriisis ning paari vahel toimuvad pidevad vaidlused ja tülid.

Ka olevat Barack Obamal olnud armukesi ning presidendi julgeolekumeeskond olevat seda esileedi eest hästi varjanud.

Valge Maja allika andmetel on Michelle Obama lubanud olla oma presidendiks mehele toeks ja abiks kuni tema presidendiaja lõpuni.

Pärast seda aga tahtvat Barack Obama kolida tagasi oma sünnikohta Hawaiile ning Michelle Obama jääb tütardega Washingtoni elama.

Väidetavalt elavad Obamad juba praegu Valge Maja erinevates tiibades.

Obamade peretülid tulid mõnevõrra avalikuks möödunud aasta jõulude ajal kui nad puhkasid Hawaiil. Barack Obama tuli tütardega üsna kiiresti Washingtoni tagasi. Michelle Obama aga jäi Hawaiile puhkama.

Barack Obama nõunikud on seni keeldunud presidendipaari eraelu kohta kommentaare andmast.

Barack Obama sõbra ja nõuniku Valerie Jarretti sõnul teavad Obamad, et nad on ameeriklaste jaoks eeskujulik perekond ja nad ei taha seda pilti lõhkuda.

«Michelle Obama ei ole oma mehe isekuse ja karjerismiga rahul. Barack Obama peab oma naist aga külmaks ja tänamatuks,» lausus peresõber.

USAs on ilmunud ka raamatuid, mille kohaselt on Michelle Obamal kogu aeg advokaat käepärast juhuks kui nad peaksid lahutama.

Barack Obama ja Michelle Roberts kohtusid 1989. aastal kui mõlemad töötasid ühes Chicago advokaadibüroos.  Nad abiellusid 1991. aastal. Tütar Malia sündis 1999. aastal ning Sasha 2001. aastal.

2000. aastast aga hoidvat nende abielu koos vaid tütred.

Endine Prantsusmaa esileedi Carla Bruni-Sarkozy olevat Michelle Obamalt küsinud, et milline on tema elu esileedina. Proua Obama olevat vastanud, et seda ei tasuks küsida, sest ta elab põrgus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles