Seth Rogen: telefonist näpatud foto postitamine võrdub varastatud kauba müümisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zac Efron, Seth Rogen, Dave Franco
Zac Efron, Seth Rogen, Dave Franco Foto: SCANPIX

Näitleja Seth Rogen mõistis hukka need, kes postitavad staaride telefonidest näpatud pilte.

Pühapäeval lahvatas suur skandaal, kui internetti jõudsid mitmete maailmakuulsuste intiimsed fotod, mida sotsiaalmeedias rohkelt jagama hakati.

Rogen kirjutas Twitteris: «Kellegi telefonist häkitud piltide postitamine ei erine varastatud kauba müümisest. Loomulikult ei võrdle ma naisi kaubaga, kuid puhtalt juriidilisest vaatenurgast ei tohiks keegi tolereerida varastatud piltide taaspostitamist.»

Sadakonna staari seas, kelle isiklikud fotod või failid nende Apple iCloudi kontodelt varastati, on Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Victoria Justice, Avril Lavigne, Amber Heard, Candice Swanepoel, Cara Delevingne, Farrah Abraham, Gabrielle Union, Hayden Panettiere, Hilary Duff, Jenny McCarthy, Kaley Cuoco, Kate Upton, Kate Bosworth, Kim Kardashian, Kirsten Dunst, Lea Michele, Mary-Kate Olsen, Rihanna, Scarlett Johansson, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Winona Ryder ja Dave Franco.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles