Airport Jam`i korraldajad hoiatavad libapiletite eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airport Jam 2008, 02.08.08
Airport Jam 2008, 02.08.08 Foto: Mart Reinson / Photo Factory

Reedel algava klubimuusika festivali Airport Jam korraldusmeeskond hoiatab kõiki, kellele pakutakse osta ürituse pileteid käest kätte, et tegu on libapiletitega.

“Korraldajani on jõudnud teated liikvel olevatest võltspiletitest ja nö nimekirja kohtade eest, mida müüakse ebaseaduslikult,” kommenteeris festivali pressiesindaja Reno Hekkonens.

“Üritusel kehtivad ainult Piletilevist ostetud eelmüügi piletid, Piletilevi blanketile trükitud kutsed ning kohapeal müüdavad ametlikud piletid.

Kõik, kes üritavad osta pileteid käest-kätte või ostavad koha kuskil listis, saavad kindlasti petta,” lisas Hekkonens.
 

Airport Jam võõrustab algaval nädalavahetusel tuhandeid klubimuusika austajaid Haapsalu külje alla Kiltsi lennuväljal.
 

23.-24. juulini viiendat korda toimuv Eesti suurim klubimuusika festival Airport Jam toob Eestisse maailma klubimuusika tipud ning teeb endisest Kiltsi sõjaväe lennuväljast suurima klubimuusika tandri meie riigis.

Noorte klubimuusika austajate käsutusse läheb mitmekümne tuhande ruutmeetri suurune ala, kuhu mahuvad kaheksa lava, kiirendusvõistluse rajad, telklaager ja muu festivali toetav teenindus.

Selleaastase Airport Jami peaesineja on maailma klubide hetke suurnimi Sidney Samson, kes on eeskätt tuntud oma megahiti Riverside kaudu.

Lisainfo:
Airportjam.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles