Galerii: Modelliotsing Eesti linnades on saanud hoo sisse

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Septembri keskpaigani toimub üle-Eestiline modelliotsing “Model Search Estonia 2014", mida viib läbi modelliagentuur Living Models, eesotsas Evelyn Mikomägiga.

Foto: Viktor Burkivski

Castingud on juba toimunud erinevates Eesti linnades ostukeskustes ja festivalidel. Veel on võimalik end proovile panna 6.09 Pärnus kl 12:00 Port Arturis, 13.09 Rakveres Põhjakeskuses kl 12:00, samuti ka Tallinnas SEB sügisjooksul 13-14.09.

“Oleme väga tänulikud kõikidele modelliskautidele rahva seast, kes aitavad soovitada meile oma sugulaste-sõprade, kooli- ja trennikaaslaste seas neid sihvakaid ja fotogeenilisi looduslapsi, keda Eestit esindama saata”, selgitab Mikomägi. Isegi Facebookis loositakse modelliotsingu üleskutse jagajate vahel välja mitmeid rikkalikke auhindasid, näiteks reis kahele New Yorki. Lisainfo www.facebook.com/livingmodels

Kandideerima on on oodatud neiud ja noormehed, vanuses vastavalt 15-19/ 16-23 ning pikkuses 174-180cm/185-190cm, kes soovivad teha rahvusvahelsit modellikarjääri. Castingutele saab registreerida meilides oma kontaktandmed (nimi, telefon, linn), parameetrid (vanus, pikkus, rinna-talje-puusaümbermõõt, jala nr) ja 4-6 töötlemata värsket pilti (portree, täispikkuses) models@livingmodels.com

Foto: Viktor Burkivski

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles