Nõia-Ints on taas töötu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10
Intsu-Inga ja Nõia-Ints pidutsesid Club Angelis 09.04.10 Foto: Janno Pugi

Alles see oli, kui meie tuntud staarnõid leidis tulusa tööotsa Soomest teenides 12 eurot tunnis. Peale jaanipäeva Nõia-Intsu teenuseid katuseehitajate brigaadis aga kahjuks enam ei vajatud ning mees on hetkel töötu.

Ints, Elu24 sai vihje, et oled taas töötu. Mis juhtus?

Tulin jaanipäevaks Eestisse ja peale seda mulle Soome ehitusfirmast enam ei helistatud ja tagasi ei kutsutud. Ka brigadir ei vasta miskipärast minu telefonikõnedele.

Miks? Kas olid kehv töömees?

Ei usu. Ma olin üks tublimatest. Minust oli palju kehvemaid tegijaid seal, aga need teevad Soomes tööd edasi.

Järsku olid nende jaoks liiga kuulus?

Seda kindlasti. Brigadirile käis ilmselt närvidele, et ma ei allunud tema mõttetutele nõudmistele.

Nagu näiteks?

No see, et tegin palja ülakehaga tööd. Brigadiri arvates oleks mul pidanud kurguauguni kinninööbitud tunked kogu aeg seljas olema. Aga seal oli kuradima palav. See on lauslollus sellise ilmaga riideid seljas hoida.

Ja ega talle ei meeldinud ilmselt ka see, et ma tööaja pikkuse pärast nurisesin. Vahel tuli rühkida hommikul kella viiest õhtu kella üheteistkümneni. See pole ju normaalne! Keegi peale minu iitsatada aga ei julgenud. Lambakari...

Aga palk oli ju hea?

Palk oli väga hea, aga tänaseks on Soomes teenitud rahad meil Ingaga juba laiaks löödud.

Kas ka Inga on hetkel tööta?

Jah, mõlemad oleme jälle sama pulga peal. Ingal on muidugi hetkel üks hea koht soolas. Saab võib-olla Tallinna Kaubamaja meigiosakonda tööle tänu heale sõbrannale.

Meil on mitu rauda tules. Tahaks tööd, ei tahaks jälle lollustega tegelema hakata. Kellele neid jamasid vaja. Tahaks ikka normaalselt elada. 

Millega hetkel päevi sisustate?

Tulime just Valgerannast. Olime Pühajärve spa`s. Oleme end tumepruuniks küpsetanud, kõik Eestimaa rannad on järgi proovitud. Aga sügisel loodame jälle täie rauaga tööle hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles