Seks, seks, seks! Värske kodumaine pop-rokkpunt Pärl avaldas kolme võlusõnaga esimese singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pop-rokkpunt, ansambel Pärl
Pop-rokkpunt, ansambel Pärl Foto: Jarek Jõepera

Sel aastal loodud ansambel Pärl avaldas 1. septembril oma esiksingli «Kolm võlusõna», mis süngetel sügisõhtutel vallatud mõtted kuulajaisse süstib ja ühel või teisel moel rõskust kontidest raputama inspireerib.

Bändi laulja, 26-aastane Keila tüdruk Pille Rand räägib, kuidas Pärl sündis tema elu lävepakul: «Hetkel tulin just tagasi Soomest, õppisin seal paar aastat muusikateraapiat, mille nüüd mõned kuud tagasi lõpetasin. Pärlis laulmise otsus ei tulnud kergelt: olin alati mõelnud, et kolin peale magistriõpinguid Londonisse ja vaatan seal veidi ringi ja Pärl hakkas kujunema just sellel hetkel, kui minek ukse ees oli. Mida rohkem aga asjale mõtlesin, lugusid kuulasin ja asi ilmet hakkas võtma, seda selgemaks sai, et tahan siia jääda ja Pärliga tegeleda.»

«Ega veel ei tea, mida see igapäevaselt tähendama hakkab, kuid olen kindel, et saab põnev olema. Juba on ka!» rõõmustab brünett kaunitar esiksingli ilmudes.

Lugu «Kolm võlusõna», mis hüüab kuulajaile «Seks, seks, seks» on bändi eestvedaja Tarvo Valmi sõnul elust enesest: «Kohati tundub, et sõna «seks» või see tegevus on tabu ja inimesed punastavad kui sellest jutt on. Ma nüüd ei mõtle, et kohutav orgia peaks valla pääsema, aga üldistan seda kõike, mis me ümber toimub – inimesed võiksid asju vabamalt võtta. Olgem tolerantsemad ja toredamad üksteise vastu ja armastagem oma inimesi. Ja huumorit ärgem ka unustagem!»

Seni raskemat muusikat teinud Valm selgitab ka, miks oma mitmetele projektidele lisaks vajas ta veel üht: «Olen loominguliselt nagu Tuhala nõiakaev, mis ajab kogu aeg üle, seega ma pean sellele kõigele väljundi leidma. Ma läheks lihtsalt hulluks, kui see mulle kõik sisse jääks! Samas tahtsin ka proovida kätt ka Eesti muusikamaastikul, nagu on seda teinud The Sun ja Smilers. Kunagi ma polnud selleks veel valmis, aga nüüd tundub õige aeg olevat.»

Pärli tegemistega saab kursis olla Facebooki lehel.

2014. aastal loodud Pärli puhul on tegu lihtsa, kaasahaarava ja meeldejääva pop-rokiga, mille tekstid on humoorikad ja vallatud ning muusika paneb puusa nõksuma igas vanuses kodumaisel publikul.

Bändi pärlsärav esileedi on Pille Rand, kes varem sootuks süngemat lauluhäält näidanud death-metal ansamblis Human Ground. Pärlile lisavad muusikalist helki Tanel Padar & The Suni ridades mängiv kitarrist Tarvo Valm ja ansamblist Me, Myself and I tuntud Silver Suu kitarril, Joel Berg basskitrarilil ning Meelis Kasepalu trummidel.

Muusika ja sõnad: Tarvo Valm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles