Rootsi jalgpallur lükkas Ronaldinho abieluettepaneku tagasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho
Ronaldinho Foto: AP / Scanpix

Rootsi naisjalgpallur Johanna Almgren lükkas tagasi Brasiilia jalgpallikuulsuse Ronaldinho abieluettepaneku.

Almgren ja Ronaldinho elasid Pekingi olümpia ajal samas hotellis, kirjutab The Local.

Almgren meenutas, et Brasiilia meeskonnas saabumist hotelli võeti vastu ovatsioonidega. Ka Rootsi jalgpallinaised olid kohal ja tahtsid jalgpallistaarilt Ronaldinholt autogrammi saada.

«Tormasime kõik hotelli fuajeesse autogrammi saama. Ronaldinho ignoreeris ülejäänuid ja sammus otsejoones minu suunas. Ta vaatas mulle sügavalt silma ning suudles mu kätt, pidin peaaegu minestama,» sõnas rootslanna.

Johanna Almgren jätkas, et see oli alles algus. Õhtul helises naise hotellitoas telefon ja talle teatati, et helistatakse Ronaldinho nimel.

«Üks isik sõnas puises inglise keeles, et helistab Ronaldinho nimel ning jalgpallistaar ootab mind oma hotellituppa,» lausus Almgren.

Almgren pidas seda kõne mõne oma naiskonnakaaslase naljaks. Kuid hiljem tuli välja, et helistajaks ja kutsujaks oli tõesti Ronaldinho esindaja ning rootslanna paluti Ronaldinho juurde.

«Kahjuks ei oska Ronaldinho just palju inglise keelt. Minu portugali keel on olematu ja selle tõttu vestlesime enamjaolt käemärkide abil,» meenutas rootslanna.

Almgren jätkas, et puudulik keeleoskus ei takistanud neil teineteisemõistmist.

«Ühel hetkel pöördus Ronaldinho ühe oma meeskonnakaaslase poole ja ütles talle midagi portugali keeles. Mees tõlkis selle mulle inglise keelde ja tuli välja, et jalgpallistaar tegi mulle abieluettepaneku. Olin sellest nii üllatunud, et ütlesin kohe ei,» selgitas naine.

Almgreni sõnul ta ei kahetse, et Brasiilia kuulsusega suhet ei alustanud ning ta abieluettepaneku tagasi lükkas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles