Ilona Kaldre: tõelist needust esineb väga harva!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: PBK

«Seitsmeste uudiste» eksklusiivintervjuu Ilona Kaldrega jätkub ning seekord räägib selgeltnägija maagia, needuste, kaetamise ja kurja silma teemal.

Kaldre sõnul on needused ja nõidumine küll olemas, kuid tegelikkuses kohtab neid väga harva.

«Selleks, et üldse needust peale panna, on vaja läbi viia teatud toimingud ja sellega konkreetselt tegeleda, sooritada rituaal. Seda tehakse äärmiselt harva. Ühtlasi kaasnevad needmisega tagajärjed, inimene, kes seda teeb, tunnetab ka vastutust. Kellelegi needust peale panna põhjusel, et mul lihtsalt tekkis selleks soov, pole võimalik,» selgitab Kaldre.

«Mis aga puutub tõepoolest tõsistesse juhtumitesse, siis veelkord toonitan, et neid esineb äärmiselt harva. Reaalselt sellistega lugudega, mis vere tarretama panid, olen ma oma elus kokku puutunud väga vähe.»

Lisaks räägib selgeltnägija kurja silma mõju kaotamisest ning valgest ja mustast maagiast, märkides, et alati pole vaja oma ebaõnnestumistes maagiat süüdistada

Ilona Kaldre intervjuu jätkub «Seitsmeste uudiste» saadetes järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles