Kreeka kokk Nikolaos: ma ei suudleks iial abielunaisega, kõige vähem presidendiprouaga!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
kreeklasest kokk Nikolaos Stavrakakis, keda aeti korduvalt segamini presidendiproua Evelin Ilvest suudelnud parantsuse noormehe, IT-spetsialist Vincent Aranega
kreeklasest kokk Nikolaos Stavrakakis, keda aeti korduvalt segamini presidendiproua Evelin Ilvest suudelnud parantsuse noormehe, IT-spetsialist Vincent Aranega Foto: facebook.com

Eestis, Kadrioru luigetiigi äärses kohvikus töötav kreeklasest kokk Nikolaos Stavrakakis, keda aeti korduvalt segamini presidendiproua Evelin Ilvest suudelnud parantsuse noormehe, IT-spetsialist Vincent Aranega, ütleb et oli tõepoolest üllatunud, kui tema Facebooki kummalisi õnnitlusi hakkas sadama. «Mina ei teeks eales midagi nii alatut nagu see mees, kellega mind segamini aeti,» kinnitab mees Elu24le.

«Alguses oli see lõbus, aga mõne aja pärast tundus see juba tüütu ja alandavana ja muutusin vihaseks,» räägib Nikolaos möödunud nädalal Evelin Ilvese ümber lahvatanud skandaalist. «See, et meil mõlemal on habe ja tume nahk, ei tee meist veel sama isikut.»

Nikolaos: «Erinevus on ju nii selge... Tema peakuju, tema habe, tema nina... Tema riided tol ööl, vaadake kas või seda «kikilipsu» kõikidel nendel avaldatud pilltidel!»

«Minu õiged sõbrad ei kahelnud selles hetkekski, et see on keegi teine. Nad nägid kohe erinevust. Küll aga saatsid nad mulle selleste skandaalsest artiklist pilte ja viskasid minu üle nalja.»

Foto: facebook.com

«Mind ümbritsevad inimesed teavad minu väärtushinnanguid. Ma ei suudleks iial abielus naist, eriti veel esimest leedit. Kujutage ette, ma olin nende pool korraldatud «Hea toidu festivalil» Ärmas, ma isegi ei vahetanud Eveliniga seal ühtegi sõna, võib-olla ainult mõne lause Mr Presidendiga.»

Foto: facebook.com

«Ma ei kujutagi ette kuidas inimesed mind nüüd Tallinna tänavatel vaatama hakkavad, kui ma puhkuselt naasen. Aga nad vaatasid mind juba varemgi. Sa ei näe siin ju eriti palju habemega kreeklasi ringi kõndimas. See on nagu blond, siniste silmadega naine Kreekas ja mujal lõunamaades. Kõik ju vahivad neid..., ha, ha, haa...»

«Tegelikult mõjutab see ebameeldiv insident mind vägagi, sest see mõjub halvasti minu mainele. Olen ikkagi rahvusvaheliselt tunnustatud kokk!»

«Olen oma elu jooksul, erinevates maadest, kohtunud väga paljude kuulsustega, aga mitte kunagi pole mind kaasatud sellise kaliibriga skandaali. Siin on ju küsimus juba ka austusest mind ümbritsevate inimeste ja lähedaste vastu.»

Foto: facebook.com

«Et veelkord kinnitada kõigile kahtlejatele, et see polnud mina, siis võin öelda, et olin tol märkimisväärsel ööl oma kodus ja tegelesin oma kokaraamatu kirjutamise- ning muude gastronoomiliste projektidega. Isegi minu majja paigaldatud kaamerad võivad tõestada, et ma ei lahkunud tol õhtul oma kodust.»

Foto: Lugejapilt

«Aga lõpetuseks loodan, et presidendipaari koduseinte vahel laabub kõik hästi, sest nemad on uhke eesti rahva peegel. Nad on tegelikult ju väga armastusväärne paar, positiivse aura ja energiaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles