Telesarja «Kodus ja võõrsil» fännid võitlevad, et sari eetrist ei kaoks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodus ja võõrsil»
«Kodus ja võõrsil» Foto: Wikipedia

Hiljuti kinnitasid Elu24le telekanalid Kanal 2 ja Kanal 11, et võtavad eetrist maha populaarse telesarja «Kodus ja võõrsil». See aga on pahandanud aktiivseid sarja fänne.

Telesarja «Kodus ja võõrsil» murelikud fännid aga asusid võitlusesse ning Facebooki loodi kommuun «Kodus ja võõrsil"PEAB JÄÄMA Eetrisse», mis on kogunud juba üle 1700 liikme.

Kommuun teatab, et suhtlusesse on asutud TV3ga: «Uurisin kas on reaalne, et TV3 hakkab tulevikus näitama sarja K&V. Vastati, et seda kaalutakse väga põhjalikult, sest sarja sisseostmine on väga kallis. Seega lootust on, aga pead ei anta. Juhul kui hakataksegi sarja näitama, siis antakse nende poolt välja pressiteade. Küsisin ka, et kui palju on soovijaid ja vastuseks naerdi ning öeldi, et ikka väga väga palju. Jätkame samas vaimus!! Te olete väga tublid!!»

Telekanali Kanal 11 kommunikatsioonijuht Nele Paves rääkis Elu24le, et sarja näitamine lõpetatakse vähese huvi tõttu: «Suure kurbusega peame lõpetama «Kodus ja võõrsil» näitamise vähese vaatajahuvi tõttu. Viimane osa läheb eetrisse 25. augustil,» kommenteeris Paves.

1. septembril alustab aga Kanal 11 eetris Prantsuse draamaseriaal «Uus võimalus» (Seconde Chance), mida saab näha argipäeviti kell 19:00 ja kahe osa kaupa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles