Kuula: Evelin Ilves soovitab ilusat muusikat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgid Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves laulupeol. Evelin oli üll tõmmanud Kihnu rahvarõivad.
Mulgid Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves laulupeol. Evelin oli üll tõmmanud Kihnu rahvarõivad. Foto: Viktor Burkivski

Hetkel Ameerikas resideeruv esileedi Evelin Ilves hoiab mõtteid kodumaal ning jagab sotsiaalmeedias kodumaist muusikat.

Välismaal paiknev Evelin Ilves kuulab ilusat ja kodumaist koorimuusikat.

Facebooki vahendusel jagas esileedi oma fännidele noore ja andeka helilooja Pärt Uusbergi teost, mis kannab nime «Muusika».

Tegemist on kauni ja rahustava koorimuusikaga, mis ei jäta kindlasti külmaks klassikalise muusika kuulajaid.

Loo all on ka tema toetajate kommentaare. «Eesti meedias toimuva üle pole mõtet vihastada, vaid ainult imestada - Evelin, Eesti ootab Sind tagasi!» kostis üks innukas fänn.

Mõned inimesed aga on leidnud hea võimaluse naist taas nahutada. «Väga suur nahaalsus julgeda rahvast lolliks teha siin. Kellele te kaasa tunnete? Inimene ise rikkus oma maine ära terve riigi ees, seda ka veel kõige labasemal viisil,» kommenteeris üks naisterahvas.

Evelin Ilves lahkus Eestist pärast skandaali, kus ta suudles suvises öös avalikkusele tundmatut noormeest, kes ei ole tema abikaasa.

Kas lugu kajastab naise hetkeemotsioone? Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles