Modell Cathy Tullkvist Soomes tööl

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainer Ilona Abdullajeva esitles oma eksklusiivset nahast kleitide minikollektsiooni «Kolm Õde». Üks modellidest oli Cathy Tullkvist
Disainer Ilona Abdullajeva esitles oma eksklusiivset nahast kleitide minikollektsiooni «Kolm Õde». Üks modellidest oli Cathy Tullkvist Foto: Ilona Abdullajeva Karusnaha ja Kleidi Maailm

Eesti üks kaunimaid naisi, endine Miss Estonia käib juba viimased neli aastat üle lombi tööl. Oma kogemustest pajatab ta ajakirjale Eesti Naine.

«Saabusin Helsingisse eile hilisõhtul, et jõuda hommikul varakult tööle, sest soomlaste tööpäev algab juba kell 8:00.» räägib Cathy erinevustest. «Kell 7:40 olen jõudnud ettenähtust varem uhkesse šõuruumi 1833. aastal Aleksander I auks nimetatud peatänaval. Tean, et varem jõudmine on sama taunitav kui hilinemine. Kuna olen oma lemmiktänaval, siis jalutan Stockmanni poole.» Töiselt jätkub üks naise argipäev Helsingis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles