Hollywood tähistab! Angelina Jolie ja Brad Pitt abiellusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt abiellusid
Angelina Jolie ja Brad Pitt abiellusid Foto: XPOSURE

Pressiesindaja sõnul on Hollywoodi pikaajaline staarpaar lõpuks naitunud! Brad Pitt ja Angelina Jolie abiellusid eelmisel laupäeval Prantsusmaal, vahendab BBC.

Privaatne laulatus oli mõeldud ainult perele ja sõpradele ning toimus väikeses kabelis Chateau Miravalis. Samuti olid tähtsas rollis kohapeal noorpaari lapsed, kellega koos Angelina altari ette kõndis. Kaheksa-aastane Shiloh ja kuuene Knox ulatasid vanematele abielusõrmused. Abiellulepingu tõi endaga Prantsusmaale kaasa kohtunik Californiast. Laulatuse koht tähendab värsketele abikaasadele juba 2008. aastast palju, tegemist nende teise koduga. 

Pitt on varem abielus olnud telesarja «Sõbrad» staari Jennifer Anistoniga ja Jolie kahe näitleja Jonny Lee Milleriga ja Billy Bob Thorntoniga. Näitlejad armusid peale filmi «Mr and Mrs Smith» võtteid, kus nad kehastasid riukalikku salaagentidest abielupaari. Seitse aastat hiljem, aastal 2012 kihluti. 

Väidetavalt veedavad värsked abikaasad töiseid mesinädalaid Maltal, kuis toimuvad nende teise ühise filmi võtted. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles