Video: eesti poiss tegi jäävee pähekallamise asemel 7000 euro suuruse annetuse?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Otsustasin teha heategevuse nimel sümboolse annetuse 7000.00 EUR,» kirjutab oma Facebooki lehel nooruke eesti poiss Sten Kähr.

Foto: facebook.com

«Ice Bucket Challaenge on siis lõpuks ka mingil kummalisel moel minuni jõudnud ja ma otsustasin sellise külma ilmaga end mitte külma veega üle valada ning otsustasin, et teen sümboolse annetuse Saagu Valgus MTÜ'le summas 7000 eurot,» pajatab mees enda tehtud videos.

Mees näitab samm-sammult kaameraga, kuidas ta logib sisse oma interneti panka, kus tema kontol on pea pool miljonit eurot. Peale makse teostamist näitab mees ka salvestatud maksekorraldust.

«Loodan, et see summa jõuab õigetesse kätesse,» räägib mees ning lubab oma annetuse investeeringul heategevusse ka silma peal hakata hoidma.

Tähelepaneliku lugeja sõnul on Sten video teinud Viljandis, hotellis Centrum, bussijaama kõrval. 

Foto: facebook.com

Oma Facebooki lehel annab Sten pisut aimu ka oma luksuslikust elustiilist. Pildile on jäädvustatud kallid šampanjad, luksuslik Mercedes, mida mees hellitavalt oma true love`iks kutsub, jne.

Steni sõbrad on loomulikult sillas ja kiidavad helde annetuse teinud noormeest taevani.

Videolõiku näed SIIT!

Kas sina oled juba annetuse teinud?

Elu24 toimetusega võttis ühendust Saagu Valgus MTÜ esindaja, kes kahetsusega nentis, et nende kontole nii suursugust summat laekunud veel pole. 

Ehk soovis loo autor pisut musta huumorit teha maailma tabanud Ice Bucet Challenge hüsteeria aadressil?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles