Pidune sügis! Kanal 2 ja «Reporter» tähistavad sünnipäeva

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20 000-kroonise preemia saanud uuring tõestas, et rääkigu «Reporter» millest tahab, ikka     jääb vaatajale meelde midagi muud. Kas või see, kui napilt ilmatüdruk sedapuhku riides on, mis toimub saatejuhi ja intervjueeritava selja taga või milline     taustalaul parasjagu kõrva paitab.
20 000-kroonise preemia saanud uuring tõestas, et rääkigu «Reporter» millest tahab, ikka jääb vaatajale meelde midagi muud. Kas või see, kui napilt ilmatüdruk sedapuhku riides on, mis toimub saatejuhi ja intervjueeritava selja taga või milline taustalaul parasjagu kõrva paitab. Foto: Sille Annuk

Uudistemagasin «Reporter» tähistab oma 10. sünnipäeva otse-eetris esmaspäeval 1. septembril kell 19, aga see ei ole veel kõik! Käesoleval sügisel täitub telekanalil «Kanal 2» 21 aastat tegutsemise algusest. Sealset toimetust ootavad eest mitmed pidupäevad!

Kümme aastat tagasi, sügisel 2004 tõi Kanal 2 ekraanile täiesti uut tüüpi uudistemagasini, millele konkurendid ennustasid kiiret hukku ja hävingut. Ometi köidab 10. sünnipäeva tähistav «Reporter» jätkuvalt telerite ette sadu tuhandeid vaatajaid, annab igal õhtul operatiivset infot päevasündmuste kohta ja pakub sinna kõrvale üldhuvitavaid teemalugusid.

Kohe päraset juubelihõngulist “Reporterit” annab erisaade «Kanal 2 uus hooaeg» ülevaate selle telehooaja maiuspaladest ja üllatustest. Samal õhtul, 1. septembril kell 21:30 avab oma uue hooaja ka Anneli Lahe juhitud ülipopulaarne «Kodutunne». mis jõuab novembris juba oma 100. saateni.

UUS VÜRTSIKAS KODUMAINE KOMÖÖDIASARI «KÖÖK»!

Alates 8. septembrist hakkab Kanal 2s esmaspäeviti nuge ja sädemeid lendama, sest ekraanile jõuab uus kodumaine komöödiasari «Köök».

Gurmeerestorani peakokk Viktor (Indrek Taalmaa) on napsilembene köögihirm ja kokandus-geenius. Vaid tema teab, kuidas rahuldada kõige nõudlikuma kliendi maitset.

Kokapoiss Maksi (Kristjan Kasearu) elu-unistuseks on tõusta samuti köögimaailma säravaks täheks ja saada kunagi mõne tipprestorani peakokaks. Mõned Maksi kolleegid teevad aga kõik endast oleneva, et tema tee oma unistuseni oleks võimalikult piprane. Samas ei jää lahvatamata ka armuleegid, sest restorani personal lausa kubiseb vapustavatest kaunitaridest.

IGANÄDALANE TELEMAGASIN «RADAR» AVASTAB, UURIB JA PALJASTAB!

Septembri teises pooles stardib Kanal 2s uus ajakirjanduslik telemagasin «Radar», mis toob ekraanile põnevad ja erutavad teemad. Tunnisest saatest leiab tuumakaid uurimuslugusid ja üllatavaid reportaaže, intervjuusid ja ajakirjanduslikke eksperimente. Pikemate ja põhjalikumate lugude kõrval lisavad vürtsi leidlikud lühirubriigid. Sisulises mõttes hoiab saade tasakaalu põletavate päevakajaliste ja üldhuvitavate ajatumate teemade vahel.

«Radar» on saade erksale ja uudishimulikule inimesele, kus räägitakse asjadest, mis on olulised ja põnevad. Räägitakse sellest, mida me enne ei teadnud.

«Radari» toimetust juhib Marii Karell ja meeskonda kuuluvad mitmed tunnustatud ajakirjanikud. Saatesse annavad oma panuse ka paljud mitte-koosseisulised kaastöötajad, seega on kaetud väga erinevad nägemused ja käsitluslaadid.

Kanal 2 on juba kaheksandat aastat järjest Eesti vaadatuim telekanal. 2014. aasta kokkuvõttes hoiab Kanal 2 liidripositsiooni nii üldvaadatavuses kui ka reklaamiklientidele olulises 18-49-aastaste vaatajate sihtrühmas. Kanal 2 oli vaadatuim ka käesoleva aasta juunis ja juulis – seda hoolimata ETV eetris olnud jalgpalli MM-i, laulupeo ja Võidupüha ürituste kajastustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles