Video: USA politsei lasi kogemata telesarja võttegrupi liikme maha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA Nebraska politsei lasi kogemata telesarja võttegrupi liikme maha
USA Nebraska politsei lasi kogemata telesarja võttegrupi liikme maha Foto: ktla.com

USAs Nebraskas Omahas leidis teisipäeval aset juhtum, milles politsei lasi kogemata tõsielusarja «Cops» võtetel maha võttemeeskonna liikme.

Surmaga lõppenud juhtum leidis aset, kui võeti üles kiirtoidurestorani röövimise uurimist, edastab Reuters.

Hukkus võttegrupi 38-aastane helitehnik Bryce Dion.

1989. aastal alguse saanud «Cops» on tõsielusari, milles kajastatakse USA politsei igapäevatööd tegelikes elulistes olukordades.

Omaha politsei sai väljakutse Wendy´s kiirsöögikohta, kus pandi rööv toime. Võttegrupp, kaasa arvatud helitehnik läks politseiga kaasa nende tegevust jäädvustama.

Kui politsei ja võttegrupp olid jõudnud sündmuskohale, muutus olukord kriitiliseks.

«Kaameramees püüdis pääseda kiirtoidurestorani, et kõik vajalik jääks lindile. Ta peeti aga restorani siisepääsu juures kinni. Algas politsei ja kahtlusaluse vaheline tulevahetus ning kahtlusalune püüdis põgeneda. Selles kaoses kaotas elu kaameramehega kaasas olnud helitehnik,,» sõnas Omaha politseijuht Todd Schmaderer.

Nii helitehnik kui 32-aastane kahtlusalune Cortez Washington kaotasid politseikuulide läbi elu.

Hiljem selgus, et Washingtoni kasutatud relvast sai tulistada vaid plastikkuule.

2013. aastal vallandast Omaha politseijuht Schmaderer neli politseinikku, kes tabati tõendusmaterjali hävitamiselt. Schmaderer kutsus «Cops» tõsielusarja võttemeeskonna politsei tööd jäädvustama, et Omaha politsei hea maine taastada.

«Tahtsin sarja «Cops» tegijaid, et varasemad probleemid lahendada ning näidata, et Omaha politseinikud on professionaalid,» selgitas politseijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles